personal training op Curacao.

Een tijd geleden heb ik dankzij Palma Fitness Lifestyle 3 maanden gebruik mogen maken van personal training. Dit was de eerste keer dat ik een personal trainer tot mijn beschikking had, en dat is me goed bevallen.

De voordelen van sporten met personal trainer

Je weet dat je de oefeningen juist uitvoert. De trainer kijkt altijd mee of je houding goed is. Dat zorgt ervoor dat je minder kans op blessures hebt.

Je gaat naar de sportschool. Of je nu zin hebt of niet. Zelfs als je helemaal geen zin hebt ga je gewoon. Je hebt namelijk een afspraak gemaakt met iemand, en dat zou onbeschoft zijn om dan niet op te komen dagen. En als je er eenmaal bent dan krijg je vanzelf zin, en achteraf ben je alleen maar blij dat je gegaan bent.

Extra motivatie om het vol te houden. Doordat je resultaten bijgehouden worden en je samen doelen stelt, heb je meer doorzettingsvermogen om die resultaten ook te behalen.

Ik had zelf gekozen om gewoon mijn eigen eten te bepalen, maar ze kunnen je ook helpen met de juiste voeding. Want sporten is maar een klein onderdeel van afvallen. Wat je eet is minstens net zo belangrijk.

Als je denkt dat je echt niet meer verder kan, dan kan je toch nog even verder. Want geloof me, als er iemand naast je staat en zegt dat je nog 3 herhalingen doet en dat je het kan, dan doe je dat. Als ik alleen zou trainen, had ik die gewichten al lang op de grond laten vallen.

palma-fitness-lifestyle-curacao

De resultaten van 3 maanden trainen met personal trainers.

Vooraf hadden we een streefgewicht bedacht. In totaal wilde ik 8 kilo kwijt. Het is me net niet helemaal gelukt, maar op een kilo na heb ik mijn doel gehaald. En in de 2 weken naderhand heb ik die laatste kilo nog verloren. Ik pas weer kleren die me eigenlijk te strak zaten en in mijn favoriete short kan ik weer adem halen. Maar het allerbelangrijkste; Ik voel me een stuk beter in mijn vel nu ik de nodige kilo’s kwijt ben.

Wil jij ook gebruik maken van personal training, of gewoon op eigen houtje sporten in 1 van de leukste sportscholen van Curacao? Neem dan even contact op via de Facebookpage van Palma Fitness Lifestyle.

 

Disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *