Wat ik afgelopen weken gedaan heb.

Daar ben ik weer. Het was even stil. M’n laatste update was mijn bericht over dat ik ten huwelijk gevraagd was. Jaja mijn leven is nogal veranders. Verloofd, samen wonen, kinderen. Alles d’r op en d’r aan. Ik had trouwens wel een goede rede dat het weer even stil was op de blog. Mijn mama was hier op vakantie. En dat is voor mij een rede dat ik ook even een soort van vakantie heb. Ik probeer bijna al mijn afspraken in de weken ervoor en erna te plannen. Dan kan ik ook lekker chillen op het strand.

yakita-curacao

Ik was namelijk al een tijdje niet zoveel meer op het strand te vinden. Jaimea-lee heeft haar arm gebroken, dus het is voor haar niet zo heel chill om naar t strand te gaan als je toch niet mag zwemmen. Maar afgelopen week gingen we toch. Gewoon wat kleurtjes mee en wat strandspeelgoed. Mama had namelijk wat leuke spulletjes meegenomen voor ze. En kan ze zich op die manier vermaken op het strand.

mambo beach curacao

Het was deze keer zelfs mooi weer. Veel zon, wat niet altijd het geval is als mijn ouders hier zijn. Ik zeg altijd voor de gein, als zij komen is het slecht weer. Een soort van mini-regenseizoen.

We zijn een dagje naar Mambo geweest. ’t valt me trouwens op dat het zo ontzettend rustig is overal. Mambo was bijna leeg, en dat op een zondag. Maar daar smaakten de Mojito’s niet minder van. Daarna zijn we nog even gaan eten bij De Buurvrouw, waar mijn vriend werkt. Was hij er toch een beetje bij op z’n werkdag.

We zijn nog een paar dagjes naar Lagun geweest. Mama’s favoriete strandje. Een dagje naar Kleine Knip, één van mijn lievelings strandjes. Wat mijn allerlievelings-strand is? Grote Knip. Maar die vind ik met kinderen niet zo handig. De schaduw is namelijk te ver van de zee.

kleine-knip-curacao

We zijn ook nog een paar keer heerlijk wezen eten. zoals bij de Mac Donalds. Mijn favoriete restaurant. Nee grapje, maar wel lekker hoor. Kom er niet meer zovaak sinds ik op Bandabou woon. We zijn nog naar Blessing geweest. Mijn broertje werkt daar, en als m’n ouders hier zijn, dan gaan we daar altijd eten. Echt super lekker.

Vrijdags was het weer tijd om mama naar het vliegveld te brengen. Koffers ingecheckt, en erna even naar Airport hotel. Daar kan je lekker onder het genot van een wijntje wachten tot je vliegtuig aankomt. Je ziet ze gewoon landen vanuit daar.

hato-curacao

De zomervakantie hier is ook weer afgelopen. Dat betekend dat Jaimea-lee weer naar school gaat. We hadden ons alleen vergist in de dag. Wij netjes optijd. Komen we daar aanrijden, en ’t is er toch stil. Zo goed als leeg. De enige mevrouw die er rond liep, kon ons vertellen dat de school pas de dag erna zou beginnen. Oke, onze laatste dag dat we uit kunnen slapen, voor niks vroeg opgestaan.

school curacao

Jeanairo hebben we naar een kleuterschooltje gebracht vanaf deze week. Was nog best wel spannend, maar hij vond het wel leuk en deed goed z’n best.

Met de tourtjes gaat het goed. We hebben er gemiddeld 1 per week nu. En we krijgen van al onze gasten te horen dat ze het erg leuk vonden. Dus wil je ook een keertje mee met ons, stuur me dan een berichtje. We laten je graag alle mooie plekjes zien van het eiland.

duo penotti island tours curacao

^^ We hebben onze eerste werknemer al aangenomen. Jeanairo is onze carwasher. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *