Weekoverzicht

sporten curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Bon siman dushi’s. Het was me wel weer een weekje. Auto pech. Midden in de nacht. Ja dat heb ik weer. We waren bij Madero een drankje doen, en erna nog even door naar Cabana. Maar gewoon lekker op tijd naar huis. Dat was het plan in ieder geval. Mijn auto had helaas andere plannen. Die deed het namelijk niet meer. Ik had benzine, dat wist ik. Dus wat was het dan? Ik heb de ballen verstand van auto’s, dus het eerste wat ik altijd doe als er iets met mijn auto is.. Een man zoeken. Dus ik maar weer terug naar Cabana en toen zag ik iemand die wel verstand van auto’s heeft.

Hij dacht de accu, dus met startkabels aan de praat proberen te krijgen. Maar helaas werkte dat niet. Dus gedachte 2 was dat de startmotor kapot was. Dus wij wat jongens gevraagd om te helpen om de auto aan te duwen. Werkte ook niet. Daarna kwam er nog iemand helpen en hij had een turbostarter bij. Maar helaas werkte dat ook niet. Nog maar een keer aanduwen, maar helaas. Dan maar de auto weer in een parkeer vak zetten en laten staan. Toen gingen de ramen ook nog niet meer dicht. Dus nog een keer die turbostarter erop om die ramen dicht te krijgen. En ach waarom ook niet, nog maar een keer proberen te starten. Just to be sure. En hij startte gewoon. Eenmaal thuis viel die voor de deur weer uit. Maar dat was een probleem voor de volgende dag. Ik was thuis!

Dag erna zat ik dus aan huis gekluisterd. Gelukkig kwam er ’s middags een monteur langs om de accu te vervangen, en toen deed die het weer. Jeej!

Gelukkig maak ik ook genoeg leuke dingen mee. Zo heb ik zondag de hele dag op het strand doorgebracht. Dat was echt weer genieten. Dat maakt het leven zo goed hier. Helemaal als je erna nog frietjes gaat eten bij Aloha. Daarna wel lekker op tijd naar huis.

cabanabeach curacao

Want ik sport vort elke maandag en dinsdag om half 8. In de ochtend ja. En ja dat lees je goed. Niet alleen, want alleen zou ik dit echt niet kunnen hoor. Jericette traint mij dan. Ze is personal trainer en gaat er voor zorgen dat ik weer strak in m’n vel kom te zitten. Wil je ook je body bikiniproof  – of zwemboekproof – maken? Check dan even haar Instagram of Facebook. Het was echt wel behoorlijk pittig, maar het voelt wel goed om weer sportief bezig te zijn.

sporten curacao

Verder ben ik ook nog wat op stap geweest. Vrijdag zijn we eerst bij een vriendinnetje een drankje gaan doen, en daarna zijn we naar Fullmoon geweest. Het was niet helemaal onze avond dus we zijn maar weer op tijd naar huis gegaan, om de dag erna wel goed op stap te gaan. Lekker standaard avondje Zanzi en Mojito’s. Hopi leuk.

Oooh en ik vergeet bijna het leukste van heel de week. Ik ben naar Sambil geweest samen met een vriendin. We moesten even schoenen halen en cheesecake eten. Maar we – oke, ik – vonden het ook eens tijd om op die Walmart karretjes rond te rijden. Hadden deze eindelijk gevonden, zien we dat ze er ook in een veel leukere uitvoering zijn. Na een klein beetje zeuren mochten we er op rondrijden, maar we moesten wel in de buurt blijven. De tijd van mijn leven! De rest van de mensen keek ons wel aan alsof we een stel debielen waren, maar wat boeit het. En dan ben je klaar met rondrijden. Uitgelachen. Zien we een wat ouder stelletje ook op die beesten stappen om daar rond te rijden. Toen kreeg ik pas echt de slappe lach. Geweldig!

sambil curacao

Nou dat was het weer. Tot volgende week.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *