Nog maar 2 weekjes te gaan.

pirates bay curacao - strand

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee in mijn laatste avonturen voordat ik naar Curaçao verhuis. 


 

Nu komt het écht heel dichtbij. Over ruim 2 weken gaan we gewoon. Ik hoef nog maar 1 weekje te werken, en dan heb ik vakantie. JEEJ.

Afgelopen weekend was weer erg druk. Vrijdag waren we naar Utrecht gegaan om daar samen met vrienden sushi te eten. Dat was de laatste keer dat we elkaar allemaal samen zagen. Afscheid nemen viel wel mee, want 1 van hun komt ons uitzwaaien op Schiphol, dus die zien we nog, en de andere die zien we over een paar maandjes alweer in Curaçao.

sushi-night
^^Sushi night.

Zaterdag ben ik met mama naar Eindhoven geweest, want ik mocht nog een nieuwe armband uitzoeken. Als afscheidscadeautje en herinnering, zodat ik d’r zeker niet zal vergeten. Nou mam, als ik zie hoe vaak je met ons Alex skyped, ben ik niet bang dat ik je zal vergeten hoor haha. Daarna ben ik nog naar een vriendin gegaan om daar te gourmetten samen met haar vriend en een vriend van hun. We hadden ook nog het spel ‘de jongens tegen de meisjes’ gespeeld, wat trouwens echt een aanrader is! Wij hadden natuurlijk gewonnen met 35-1. En dat zonder vals te spelen!

Zondag stond in het teken van sinterklaas. ‘S ochtends was het sinterklaas bij de ene oma, en ’s middags bij de andere. En eigenlijk zou ik die avond ook nog eters krijgen, maar dat was toch iets teveel van het goede. Ik had gewoon echt geen tijd om in de keuken te staan, dus we zijn bij iemand anders gaan eten en hebben daar wat afgehaald. Sushi. misschien kan ik beter naar Japan verhuizen.. Het was weer een erg gezellige avond en deze etentjes ga ik heel erg missen. Gelukkig komen zij waarschijnlijk ook al vrij snel naar Curaçao voor vakantie.

taartje
^^ Natuurlijk ook een taartje tijdens het shoppen – Samen met zwarte piet – En mijn nieuwe armband. 

Natuurlijk hebben we ook niet stilgezeten betreft de verhuizing. Vrijdag hadden we een afspraak bij de gemeente om onze nieuwe paspoorten op te halen, en daarna nog bij de bank. Helaas staan mijn vriend en ik allebei bij een andere vestiging ingeschreven van de bank en konden ze daar niet bij mijn gegevens. Dus de vrijdag nog maar de helft van de bankzaken geregeld, en deze week nog eens terug gemoeten, maar dan naar een andere vestiging. Alsof we tijd genoeg hebben. Of zou het zijn om ons al te laten wennen aan Curaçao?

Verder heb ik nog meer dingen opgezegd. Tip: Vergeet niet de dingen op te zeggen die maar eens per jaar afgeschreven worden. Die was ik al een beetje vergeten, maar dacht er gelukkig ineens nog aan. Stom detail; tijdens het opzeggen kwam ik er achter dat ik al jaren 2 reisverzekeringen heb in plaats van een reis- en annuleringsverzekering. Lekker handig..

Het inpakken wil niet heel hard opschieten. ‘T is toch wel wat meer werk dan ik in gedachte had. Ik kan zomaar een hele avond bezig zijn met 1 doos. Ik kom ook allemaal leuke dingetjes tegen. Dingetjes waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze had. Dus dat wordt denk ik nog even stressen om alles op tijd in de dozen te krijgen.


 

Dat was het weer voor deze week. Ik wil jullie allemaal een heel fijn weekend wensen.

Nog leuke plannen voor het weekend?

11 reacties

 1. Dzunia Hochstenbach zegt:

  Hi Diana,

  Ziet er gezellig uit! Die paar weekjes gaan zeker voorbij vliegen! Over 5 weken vertrekt mijn vriend en ik met de hond op 5 febr. Die tijd gaat zelfs voorbij vliegen. Ik heb er zoveel zin in! Leuk om jouw verhalen te lezen hoe jij de zaken ervaart. Ik herken zeker een aantal zaken 🙂

  Succes en wellicht tot ziens op het mooie eiland Curaçao!

  Liefs Dzunia

 2. zegt:

  Spannend allemaal! Ik vertrek ook over iets minder dan 2 weken, alleen ga ik ‘maar’ 2 maanden naar het eiland! Ik kijk er zoooo erg naar uit, even de winter ontvluchten. Wel jammer dat de euro zo laag staat, het wordt allemaal wel een stukje duurder dan ik had ingecalculeerd…

 3. zegt:

  Het lijkt mij ren hele klus om je hele leven in een paar dozen en koffers te stoppen. Maar je weet immers waar je het voor doet! Ik vlieg rond dezelfde tijd naar de zon (voor iets korter, maar toch) en tel de dagen dus heerlijk met je mee 🙂 Succes met de laatste loodjes!

 4. zegt:

  Ik moet erg lachen om de opmerking naar je moeder. Zoiets zou ik zelf ook kunnen zeggen en mijn moeder ook :). Mooie armband hoor. Echt prachtig. Succes met de voorbereidingen nog even. Fijn weekend!

 5. Fay zegt:

  Aah wat super leuk allemaal! Nog maar 2 weken, dat is echt zo voorbij.

 6. Spannend hoor, dat het zo dichtbij komt! 😀 Heel veel plezier!!

 7. zegt:

  Oehh, dat begint al lekker op te schieten meis! Wat heb je een leuk blousje/jurkje aan! Staat je goed. Ik kan me voorstellen dat het nu echt aftellen wordt! Ik ben zo benieuwd hoe je het gaat ervaren! Wat een mooi armbandje van je mama. Leuk ‘ons Alex’, zo zeggen wij dat hier ook! hihi.

 8. zegt:

  Zo schattig die armband van je mama. Heb ik ook gekregen voor ik wegging met een bedeltje met aan de ene kant : liefs en de andere kant : mama

 9. zegt:

  Leuk leuk! Ik voel gewoon de spanning Haha. Komt opeens allemaal terug van mijn vertrek moment bijna een jaar geleden 🙂 Sushi is echt mijn favoriete eten Haha gelukkig hebben ze hier veel sushi restaurants 😀

 10. zegt:

  Het komt heel erg dichtbij nu he! Succes met de laatste dingen regelen en afscheid nemen! Ik mis Curacao vreselijk en zou er zo willen wonen. Gelukkig kan ik de komende tijd nog genoeg blogjes plaatsen over het prachtige eiland.

 11. zegt:

  Wat spannend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *