Kerstjurkjes inspiratie

kerstjurk inspiratie

Over een maandje is het al weer kerst. Behalve lekker eten en drinken betekend kerst ook shoppen. Want we moeten natuurlijk wel in een nieuw – glitter – jurkje aan de kersttafel verschijnen. En misschien nog wel belangrijker, om ’s avonds de show te stelen op een leuk kerstfeestje.

Ik heb een aantal kerstjurkjes uitgezocht die ik zelf helemaal geweldig vind. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt?

Zelf heb ik nog helemaal niets besteld. Eigenlijk had ik mijn vriend ook beloofd om geen kleding meer te kopen. Maar toen ik dat beloofde was ik even vergeten dat ik nog niets voor kerst had. Dus ik denk dat ik mijn belofte zal moeten verbreken. Hopelijk leest die dit niet, en kan ik het ergens verstoppen, en met kerst gewoon doen alsof ik dat jurkje al lang had. Geef eens eerlijk toe, ‘vergeet’ jij wel eens te zeggen dat je iets nieuws hebt gekocht?

Wij vieren dit jaar kerst in de zon. Lekker op Curaçao. De eerste kerstdag gaan we bij mijn broertje eten. Niet bij hem thuis, maar in het restaurant waar die werkt. Hij zegt dat het een heel goed restaurant is, dus ik ben benieuwd..

Maar het ging om de jurkjes, dus:

kerstjurkjes

Asos red carpet.

kerstjurk

Asos Curve.

kerstjurk

Asos.

kerstjurk

Warehouse.

kerstjurk glitter

Vero Moda.

kerstjurk

Asos.

 

Heb jij al een leuk jurkje voor kerst?

 

* Als je shopt via de linkjes in dit artikel, steun je deze website. Dankjewel.

 

9 reacties

 1. Die laatste is mooi, yu! Ik zit met kerst in het koude Hulanda, ik neem niks mee, behalve twee lege koffers dus als ik niets kan vinden vier ik kerst in een pyjama van mijn moeder hahahah!

  1. Diana zegt:

   haha ook leuk toch in pyjama 😛 nu hebben de meeste websites 20% extra korting door black friday dus als je toch liever niet in pyjama wilt zitten haha…

 2. zegt:

  Er zitten prachtige exemplaren tussen, maar die laatste van Asos is toch wel mijn favoriet! Echt geweldig vind ik die. Lijkt me trouwens heel gek maar ook heel leuk om kerst te vieren in de zon… 😀

  1. Diana zegt:

   ja mooi is die he. Ik heb ook nog nooit kerst gevierd in de zon, maar het lijkt me geweldig. dit jaar zitten mn kerstlichtjes in de container op zee, maar volgend jaar hang ik ze in mn palmboom!

 3. zegt:

  Die laatste is mijn favoriet!

 4. zegt:

  Wat een leuke jurkjes, Zeker het kijken waard! Thanks!

 5. Ik trek nooit jurkjes aan maar ik vind deze wel erg leuk en feestelijk! 😀

 6. zegt:

  Oeeeh wat een mooie jurkjes! vooral de eerste spreekt mij erg aan!

  1. Diana zegt:

   ja mij ook, zo mooi is die. maar ik heb er toch maar 1 besteld zonder lange mouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *