Het billen-opvul-broekje…

billen

Soms kom ik iets tegen en dan denk ik echt van ‘dit is toch niet serieus..’ Maar dan blijkt het dus toch serieus te zijn.

Neem nu het billen-opvul-broekje. Of hoe ze dan ook heten.

Een hele tijd geleden – jaaaren – zag ik er al zo eentje voorbij komen op internet. Toen was ik nog in de veronderstelling dat dat weer zo’n vaag chinees product was. Je weet wel, van die dingen die ze alleen daar kunnen bedenken. En gebruiken, zonder uitgelachen te worden.

Maar niets is minder waar. Ik kwam dat broekje afgelopen week weer tegen. In een Facebook groep. Hier op Curaçao. Niks China. Gewoon hier. En wat blijkt? Dat broekje is hier dus gewoon in de winkels te koop. Niet in een of andere fun-artikelen-shop, maar gewoon in veel verschillende ‘normale’ winkels.

En na wat research blijkt dat het broekje ook gewoon bij de Primark te koop was/is. Ik heb geloof ik weer in een grot geleefd ofzo.

Natuurlijk ziet het er mooi uit. Dikke billen zijn nu eenmaal mooi. Ik vind het ook mooi. Sexy. Vrouwelijk. Zeker onder strakke kleding.

billen

Maar ik denk dan even verder.. Stel je gaat een avondje op stap. Wil er pico bello uit zien, dus je mooiste jurkje trek je uit de kast. Daaronder dus dat broekje, én uiteraard gecombineerd met een push up bh. Niet zomaar een push up bh, maar een echte maximizer. Plus 2 cups! Gewoon 2 hele cups extra. Gratis en voor niets. Oké vooruit, een paar tientjes dan. Bh’s zijn ook niet gratis.

Je ziet er geweldig uit. Ik kijk naar je hoor. Ik voel zelfs een lichte steek van jaloezie.

Maar stel nu.. Je komt een man tegen. Een leuke man. Je praat met hem. Het is gezellig. Drinkt een drankje. Het wordt nog gezelliger.. Je besluit al je principes – géén seks op de eerste avond – overboord te gooien. En dan.. Ja dan komt er dat moment dat je kleding uit gaat. En dan? Dat vraag ik me nou af. Hoe los je dat op? Behalve dat zo’n broekje er alles behalve sexy uitziet, zijn ook je billen ineens weg zodra je hem uittrekt. Hoe los je zoiets op? Vertel het me, ik ben hier zo benieuwd naar.

 

18 reacties

 1. H.Lodder zegt:

  Wat hij ervan vindt…interesseert me niet..ik vul op wat ik wil…je verhoogt je “marktwaarde”” toch met die opvullingen..je moet gebruik maken van het feit dat vele het niet doen..die ben je als concurrente mooi kwijt!

 2. zegt:

  Ha ha wat leuk geschreven en inderdaad een goede vraag. Ik heb ook geen opvulbroekje nodig ;( maar ik heb dat gevoel al met een goede push up. Je valt toch door de mand, aan de andere kant een beetje hulp op zijn tijd kan ook geen kwaad.

 3. Snap je gedachtegang helemaal. Dan sta je toch voor gek als je je kleren uitdoet of niet dan? Gelukkig heb ik het zelf niet nodig, kont is dik genoeg 🙂

 4. Fransje zegt:

  Bon nochi Diana.
  Ik heb ooit iets gelezen van iemand die schreef dat hij naar bed ging met een C. vrouwtje. En dan verteld hij over het uittrekken van haar corset, pruik afzetten, billenbroek uit etc. Ik heb gezocht naar het stukje en kon het niet terug vinden. Het was met veel humor geschreven! Groetjes.

 5. zegt:

  Haha echt?! de Primark?! Lol *komt onder m’n steen vandaan* ;p

 6. Hahahahahha ohhh hier dacht ik laatst ook over na! Bizar he?
  Ik vind het met een push up bh al stom, maar dat van de billen slaat echt alles!
  Ik draag niet eens een BH, dat hoeft met mijn A ook niet en ik vind ze prima zo, mooi, ook sexy. En dan zie ik weer van die dames met overduidelijke push up’s lopen en dan bedenk ik me ook wie ze nu voor de gek willen houden? Accept who you are… veel fijner 😉

  1. Diana zegt:

   ik vind push up opzich wel oke. maar tegenwoordig zie je vort zoveel bh’s met echt megaaaa veel vulling. Dat is toch raar. Dan heb je met bh aan een C cup en als die uitgaat heb je een A. Als ik bh’s koop zit ik in al die dingen te knijpen om te hopen dat er 1 tussen zit zonder vulling. ziet er geloof ik best raar uit haha.

 7. zegt:

  Hahahaha 😀 😛 Hier in Colombia is dit echt de normaalste zaak van de wereld, niet alleen de bh’s en broekjes, maar ook alles wat met plastische chirurgie te maken heeft. Ikzelf zou zo een broek echt never nooit aandoen trouwens. Een push up wel. Maar ik moet eerlijk bekennen dat toen ik vrijgezel was ik ook niet een push up aandeed precies om de reden die jij onderaan zegt. Ik bedoel: straks verwacht hij van alles en is er opeens niets meer over 😛

  1. Diana zegt:

   Blijkt zo’n broekje dus gewoon op veel meer plaatsen populair te zijn 😛 volgens mij zijn wij nederlanders best wel niet veel met ons uiterlijk bezig vergeleken de vrouwen uit andere landen. (met uitzonderingen daargelaten natuurlijk)

 8. zegt:

  Haha ja… je houdt natuurlijk gewoon jezelf en een potentiële geliefde voor de gek. En vroeg of laat komt de waarheid uit. Mooie kleren aantrekken, je haren leuk doen, allemaal prima, we snappen dat je daar extra je best voor gedaan hebt. Maar bewust maskeren hoe je erg echt uitziet? Ik zou me wel ge… belazerd voelen 😉

 9. zegt:

  Oke, push up bra’s allemaal prima. Maar dit gaat me toch iets te ver! Net wat je zelf zegt.. Als je hem uit doet is je bil gewoon weg? Wat zeg je dan?: SUPRISE? haha

  1. Diana zegt:

   hahahah ja idd.

 10. zegt:

  Haha ik ken ze ja! Dan lijkt het me wel een probleem als je single bent ja. Maar als je een vriend heb zeg ik ga ervoor! Hij weet toch hoe je eruit zien en heeft je zo geaccepteerd waarom dan niet een beetje lol maken met zulke producten. -x-

  1. Diana zegt:

   ja oke dan kan het wel. Maar ik ga er niet aan beginnen hoor. zou me er denkik een beetje raar in voelen 😛

 11. Haha, geen idee, maar ik heb het ook niet nodig! Ik heb eerder teveel bil!

 12. zegt:

  Dit is niet voor de vrouwen zoekende naar een man denk ik. Dit is voor de vrouwen die al een man hebben en gewoon er even een avond naar hun mening iets beter uit willen zien. Deze vrouwen hebben naar mijn mening een echte man die weet dat een vrouw niet perfect is en waardeert dat ze wat extra moeiten doen. Al was het maar om die ene avond een ander het nakijken te geven. En die echte man van haar loopt er dan gewoon trots naast. Niks anders als de nepnagels, nepwimpers, push up bh’s, weave 😉

  1. Diana zegt:

   ja als je al een man hebt, dan kan je ze wel aan doen ja. maar ik pas 😉

 13. zegt:

  Ik snap dit soort uitvindingen niet.. Een push-up bh is tot daar aan toe, maar zo’n billenbroekje.. Dat is toch a-sexy! Ik zou als ik een man was ook echt heel vreemd opkijken eerlijk gezegd, haha :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *