Kleine Akira

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen op mijn Facebook is mijn lieve vriendinnetje Akira er niet meer. Binky was dus alleen en dat vond ik ook zo zielig. Dus 2 dagen na die vreselijke nacht ben ik bij een hondje gaan kijken. Mensen wilden haar niet meer dus ik dacht misschien is dat een leuke nieuwe vriendin voor Binky. Op zich een leuk hondje, maar ik voelde niet helemaal een klik met dat beestje.

Dus ik de maandag erop ook nog even langs het asiel gegaan. Mijn doel; Een rustig wat ouder hondje. Absoluut geen pup in ieder geval. Dat kost me veel te veel tijd, die ik niet heb. Die zijn nog veel te druk en daar houden Binky en ik niet van. Nee geen puppy..

Een uur later zit ik met een puppy in de auto weer op weg naar huis. Dát ging niet helemaal zoals gepland.

Kleine Akira en Binky:

westpointer Curacao | straathonden

westpointer Curacao | straathonden

westpointer Curacao | straathonden

westpointer Curacao | straathonden

westpointer Curacao | straathonden

Kom je nu ook op Curacao wonen of woon je er al, en wil je een leuk hondje. Ga dan ook eens in het asiel of bij 1 van de vele stichtingen kijken. Super leuke hondjes die ook een goed leven verdienen. Binky en kleine Akira komen allebei uit het asiel.

Follow

Diana

Praat gezellig mee

Één reactie op “Kleine Akira