Dushi Weekend

scuba lodge curacao

Hi dushi’s. Ik schrijf niet meer zo veel nieuwe artikelen, maar dat hebben jullie vast gemerkt. Druk druk druk. En helaas moet ook ik elke maand de huur betalen dus betaalde opdracht gaan voor. Laatste 2 maanden heb ik erg veel fotoshoots gehad wat natuurlijk super leuk is. Maar ik ga toch weer proberen om met iets meer regelmaat hier iets van mezelf te laten horen.

Zoals nu. Een weekendje uit mijn leven. Gewoon een doodnormaal weekend voor mij ondertussen. Maar nog steeds even dankbaar dat ik dus elke week dit soort weekendjes heb. Mini vakanties noem ik ze.

Gewoon een weekendje uit mijn leven op Curacao:

akira en binky | honden op Curacao

^^ Vrijdag hebben ze een nieuw hekje geplaatst zodat Kleine Akira en Binky niet weg kunnen lopen. Toen ik hier kwam wonen had ik zelf – met ik zelf bedoel ik natuurlijk wat mannen – een hekje van pallets geplaatst. Maar dat vond de huisbaas geen gezicht dus er moet een net hekje komen. En hier is het. Kleine Akira en Binky houden alles goed in de gate vanuit de plantenbak.

scuba lodge curacao

^^ ‘S avonds ben ik samen met een vriendin bij Scuba Lodge wezen eten. Je zit daar lekker met de voetjes in het zand aan de zee. Het eten was heerlijk en we hebben genoten.

scuba lodge curacao

^^ Check deze view dan. We waren natuurlijk net voor zonsondergang naar Scuba Lodge gegaan zodat we nog even van dit uitzicht konden genieten.

trupiall inn Curacao zwembad

^^ De dag erna vond ik het weer eens tijd om aan het zwembad te gaan liggen. Eens wat anders dan het strand. Heel de middag – tot de zon weg was – hebben we heerlijk afgewisseld tussen luieren op een ligbedje en luieren in het water.

Visserij Curacao restaurant

In het weekend kook ik niet zoveel zelf. Oké, doordeweeks ook niet, maar dat doet er nu even niet toe. In het weekend wil ik gewoon lekker genieten dus ook zaterdag zijn we lekker buiten de deur gaan eten. Dit keer de visserij. Daarna zijn we nog op stap geweest. Lekker standaard naar Zanzibar en daarna door naar Mojito’s tot in de kleine uurtjes. Heerlijk dagje.

blue bay curacao

^^ Soms is het leven hier ook heel moeilijk hoor. Elke keer maar weer die keuze moeten maken naar welk strand je gaat. Iedereen die andere eisen en wensen heeft. De één wil palmbomen, de ander wil schaduw. Ja, ook hier is het leven niet altijd even makkelijk. Uiteindelijk is het Bluebay geworden. En er was zomaar nog een plekje vrij in de schaduw onder een palmboom. Wat een geluk weer.

hemingway dansen zondag avond curacao

^^ Op zondag avond vond ik het weer eens tijd om te gaan dansen. Laatste tijd ga ik weer wat vaker. We zijn nu met een klein groepje meiden die allemaal van dansen houden, dus super gezellig om wat vaker te gaan.

En toen zat het weekend er al weer op. De mini-vakantie was weer voorbij. Op naar de werkweek. Hoe is jullie weekend geweest?

 


Steun eiland-meisje.

Boek je vakantie via onderstaand artikel.

Een vakantie boeken naar Curacao

En je excursies via hier:

Reserveer je excursies voor de beste prijs.

Masha danki!

Meer info.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *