Het goede leven op Curacao

santa barbara beach festival

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Bon siman dushi’s. Het was weer een hele leuke, maar ontzettend drukke week. Veel leuke dingen gedaan weer.

Maandag had ik een leuke fotoshoot. We waren eerst Pietermaai in gegaan. En wat was het ontzettend heet. We moesten wel op de middag gaan, want erna wilden we ook nog op het strand verder shooten. Toch hoop ik dat vaker mensen vragen voor een fotoshoot in Pietermaai. Er zijn echt zoveel mooie leuke plekjes daar.

Vanuit de hitte kon ik gelijk door de kou in. Want ik had met een vriendinnetje afgesproken om naar de bioscoop te gaan. Het was de film Girls Trip geworden, en wat was die grappig zeg. Echt heel de bioscoop lag ook dubbel. Tot gillen en klappen aan toe.

Dinsdag avond hadden we onze eigen girls trip gepland. Bij mij in de tuin. Allemaal wat hapjes mee. Wijntje erbij. En een heerlijk tapas avondje gehad. Woensdag hebben we de restjes nog opgegeten en zijn erna naar de happy hour van Madero gegaan. En daarna Cabana. Weer erg gezellig. En ook deze keer belanden we erna weer bij Spoonz. Eigenlijk is het daar veel chiller. Aircooo. Echt mensen het is deze tijd ontzettend heet. Ik kan goed tegen de hitte, maar zelfs voor mij is het momenteel wel erg warm hoor.

Donderdag had ik even niets gedaan. Na een kort nachtje. Want laat naar bed, en donderdag toch vroeg op. Want werk gaat toch gewoon door, ook al zijn de woensdag avonden te gezellig. Dat werd dus lekker vroeg m’n bed in. Weer even opladen voor vrijdag. Ik had wel een leuke afspraak bij een resort hier om de hoek. Ik kende het toevallig al omdat ik er vaak kwam toen hier een vriendinnetje woonde. Het was dus ook wel leuk om het weer terug te zien, en ook om de honden weer terug te zien.

bohemi Curacao

‘S middags was ik naar de happy hour bij Blessing geweest. Behalve de normale happy hour deals hebben ze er ook speciale gin tonic combinaties. En die smaakten erg prima. Ondertussen kregen we ook wat honger, en laten ze er sinds kort vort elke vrijdag sushi hebben. Mijn lievelingseten. En dat was lekker! Echt ik kan het jullie zeker aanraden. Ook goede prijs trouwens.

blessing curacao happy hour

Daarna zijn we ons even klaar gaan maken om nog op stap te gaan. Eerst wat tv kijken bij mij thuis, want sommige feestjes beginnen pas zo laat. en daarna naar de Full Moon party.  Leuk feestje weer.

kokomo full moon party

Zaterdag zouden we eigenlijk naar het strand gaan, maar het werd een dagje chillen thuis. Lekker niks doen en bijkomen van de avond ervoor. ‘S avonds heerlijk gegeten bij de Mac Donalds. Ja, zoals je leest gaat het weer eens niet goed met mijn voornemen om gezond te doen. Daarna zijn we nog naar Zanzi en Mojito’s geweest. Ook dit was weer een gezellige avond.

En alsof 1 festival in een week niet genoeg is, zijn we zondag nog naar het Santa Barbara beach festival geweest. We kwamen daar aan om een uurtje of 2 en er was echt helemaal niemand. Gelukkig kon je ook naar het strand en daar was het wel chill. Veel boten lagen daar in het water. Lekker muziekje op. Oke, heel veel verschillende muziekjes allemaal door elkaar. Maar dat is Curacao, en dat is waar ik van hou. Lekker koude bright in de hand en voetjes in het water. Heerlijk middagje. Later op de middag zijn we terug gegaan naar het festival terrein. Echt druk is het niet geweest, maar ik moet zeggen dat ik me toch prima vermaakt heb. Uiteindelijk zijn we wel weggegaan en nog even langs W&W gereden. Maar lekker op tijd naar huis gegaan zodat ik weer lekker fit aan deze nieuwe week kan beginnen hihi.

santa barbara beach festival

Komende week staan er ook weer super leuke dingen op de planning. Tot dan!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *