Nieuwe layout

Zoals jullie kunnen zien heb ik een nieuwe website. Nogal een verschil hè!

Werkelijk alles is veranderd. Alle pagina’s en zelfs mijn logo. En ik ben er echt zo ontzettend blij mee. Echt een verbetering. Dankjewel VanEschDevelopment. <– Dat is het bedrijf van mijn dushi.

Mijn oude website was ik eigenlijk na een maand of 2/3 al weer zat. Dus er moest een nieuw ontwerp komen. Het begin van de nieuwe website is toen dus ook al gemaakt. Helaas heeft het daarna even geduurd omdat er andere klanten tussenkwamen die beter – lees: wel – betaalden voor een nieuwe website. Maar daarna heb ik hem min of meer gedwongen om mijn website weer op te pakken.

Dus lief vriendje, dankjewel voor het maken van mijn website. Ik ben er echt heel erg blij mee. En ik vind het echt de mooiste website van heel internet. En ik beloof ook dat ik nu niet na een paar maanden al weer een nieuwe wil.

Nog even om het verschil te laten zien. Hieronder een foto van mijn oude website.

mooie-blog-layout

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Als jullie nog kleine foutjes zien staan, dan zou ik het tof vinden als je dat laat weten. Dan kunnen die nog opgelost worden. Danku!

Follow

Diana

Praat gezellig mee

36 reacties op “Nieuwe layout

 1. Jessica

  Erg leuk geworden, handig zo’n ICT-proof vriendje haha! Ik weet trouwens niet of het aan mijn Bloglovin’ ligt, maar ik kreeg ineens iets van twintig nieuwe berichten van Eilandmeisje. Ik krijg nu steeds een pushbericht als er reacties op jouw verhalen worden achtergelaten…. :’)

  Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel! en heel handig ja πŸ˜€

   en ik weet het. sorry ik weet echt niet hoe dat kan. heb het eens vaker gehad en toen had bloglovin het weer opgelost.

   maar nu komen volgens mij de nieuwe reacties er niet meer bij te staan. iig bij mij staan de laatste aantal niet meer op bloglovin. dus hopelijk is het al weer opgelost…

   Reply
 2. Joy

  Erg mooi! Ik vind dit design wat moderner dan het vorige maar het is zeker niet koel en onpersoonlijk geworden! (wat soms wel het geval is bij andere minimal designs)

  -X-

  Reply
  1. Diana Post author

   thnx! het is ook de bedoeling dat je alles leest en niet snel naar onder scrolt πŸ˜› nee grapje ik ga er even naar laten kijken. dankje voor de tip!

   edit: hij staat nu iets sneller. beter zo?

   Reply
  1. Diana Post author

   ja goed is die he πŸ˜› maar op de computer is die nog veel mooier dan op de mobiel πŸ˜€

   Reply