Het strand bij Santa Martha.

Dit strandje bij de Santa Martha baai moet je even zien te vinden. Een naam heeft het strand niet eens. Gewoon ‘het strand bij dat verlaten resort’ wordt het genoemd. Hoe je er komt? In Soto neem je de afslag naar het landhuis Groot Santa Martha, die weg blijf je helemaal volgen. Het is een smal kronkel weggetje vol gaten, en erg afgelegen. Maar zo mooi. Halverwege heb je hier een mooi uitkijkpunt over de Santa Martha baai. Een van de mooiste views op Curacao naar mijn mening.

Uiteindelijk kom je uit bij wat huisjes en een klein resort, hier blijf je de weg gewoon volgen, en kom je een klein stukje later uit op het verlaten resort. Via dat resort kun je naar het strand rijden. Je auto zet je het beste gewoon op het strand. Er worden hier schijnbaar wel eens spullen gestolen. Of je dit strand dan moet mijden? Nee zeker niet, want het is er prachtig. Mijn advies is wel om in het weekend te gaan, aangezien er dan meer mensen zijn. Of om gewoon geen waardevolle spullen mee te nemen.

Er zijn hier verder geen faciliteiten, alles is vervallen, de parasols zijn kapot, gebouwen zijn niet meer wat ze geweest zijn, ga maar door. En juist dat maakt dit strand zo perfect.

Foto’s van het verlaten strand bij Santa Martha.

playa Hundu Curacao strand.

verlaten strand bij de santa martha baai.

strand bij het verlaten hotel | Curacao

strand curacao

verlaten resort santa martha

^^ Het strand gezien vanaf het verlaten resort.

 

verlaten resort santa martha curacao

^^ Het verlaten resort bij Santa Martha

santa martha baai curacao

^^ De Santa Martha baai.

santa martha baai Curacao

^^ De Santa Martha baai van bovenaf gezien. Naar mijn mening, een van de mooiste uitzichten van Curacao. 

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooie stranden van Curaçao.

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

4 reacties op “Het strand bij Santa Martha.

 1. Pingback: Alle stranden van Curacao op een rij - Mooiste stranden. 

 2. Fiene

  Wauw, wat verschrikkelijk mooi en gaaf. Lijkt mij zo eng om te emigreren, heb je daar lang over na moeten denken en wanneer kwam je tot dat besluit?

  Reply
 3. Fabianne

  Sunset resort. Was echt super mooi daar voordat out of business ging. Idd erg mooi strandje dat is over gebleven! Kan nu eindelijk zeggen datik morgen weer indat blauwe water kan zwemmen!!

  Reply