Birthday party en een huis gekocht.

video clip maken op Curacao van je vakantie

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee met mijn avonturen op dit tropische eilandje.


Vorige week ben ik jarig geweest, en dat moest natuurlijk gevierd worden. Op een zondag middag zijn we lekker naar het strand gegaan met een groep vrienden die we dit jaar hier hebben leren kennen. Barbecue mee. Vlees mee. Muziek mee. Drank mee. En de gezelligheid kwam natuurlijk ook mee. Wat een leuk verjaardagsfeestje was dat zeg. Lekker met de voetjes in het zand. Af en toe het kristal heldere water in. Lekker eten en bovenal heel veel plezier. In de avond zijn we nog doorgegaan naar Hemingway voor de nodige dansjes.

grote knip curacao - mooie stranden curacao

Verder valt er deze week nog iets te vieren. We zijn namelijk officieel bezitters van een huis op Curacao. Super gaaf, maar ook raar omdat we er nog niet wonen. We blijven nog een tijdje in ons huidige huis wonen en gaan in december verhuizen. Ik heb er zo’n zin in.

Ook hebben we weer allemaal leuke dingen gedaan afgelopen weekend. Zo zijn we vrijdag avond weer naar het Riffort geweest. Gewoon zoveel mogelijk dansen, dan leren we het ’t snelst, is ons motto.

Zaterdag zijn we eerst half Curacao afgereden om boodschappen te doen. extra koelboxen te kopen enz. Natuurlijk voor de barbecue van de dag erop. In de middag waren mijn collega en ik uitgenodigd om de nieuwe kaart van landhuis Klein Santa Martha te proeven. Inclusief de nieuwe wijnkaart. En ik kan jullie zeggen, het is heerlijk, dus zeker de moeite waard om eens richting bandabou te rijden om daar te eten. ‘S avonds wilde ik eigenlijk niets doen, behalve wat voorbereidingen voor de barbecue en op tijd naar bed, maar uiteraard stonden we weer in de kroeg. Nooit gaat hier iets zoals gepland, en stiekem is dat heel erg fijn.

landhuis klein santa martha | Curacao

Dinsdag zijn we aan het einde van de middag even naar de opening van Holland Lodge geweest. Een nieuw budget hotel op Curacao. Het zag er allemaal erg leuk uit, en was het was ook gezellig. Helaas konden we niet zo lang blijven, want dinsdag avond is dansavond. Na het dansen moesten we nog eten, en zijn we naar het friethuis aan de Caracasbaaiweg gegaan. Voor het eerst in mijn leven heb ik raspatat op. Super lekker!

holland-lodge-curacao

Ook ben ik deze week weer lekker veel wezen zwemmen. Meestal in de ochtend, want een super begin van de dag. En gister in de avond, want dan kon het vriendje ook een keer mee. Het voelt goed om weer wat sportief bezig te zijn, en na mijn vakantie – ja over anderhalve week zit ik al in Nederland – ga ik weer beginnen in de sportschool. Alweer ja. Poging nummero 100.

daaibooi-strand-curacao

^^ Mijn huidige ‘sportschool’.


 

Tot volgende week en een heel fijn weekend.

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

3 reacties

  1. zegt:

    Nog van <3te!

    En dat water… nog een hartje. Jaloers!

  2. Wow, gefeliciteerd met je huis! En wat een te gekke sportschool heb je 🙂 Die van mij is een dijkje rond m’n dorp haha

  3. Kelly zegt:

    Wat een heerlijk leven heb je toch daar! Super dat t je daar zo bevallen is! K lees iedere week je leuke overzicht van de week en t geeft me echt de spirit om nu lekker te werken en mijn droom te verwezenlijken om richting zon te vertrekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *