Ook hier moet gewerkt worden. Helemaal niet vervelend.

beach club Karakter Curacao

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee met mijn avonturen op dit tropische eilandje.


Het leven is goed. Zeker op dushi Korsou. Donderdagmiddag, en ik moet nog werken. Want ja, mijn leven voelt misschien wel als een vakantie, maar om alles te kunnen bekostigen moet ook hier gewoon gewerkt worden. Kan thuis. Wat natuurlijk ook altijd wel chill is, lekker vanaf de porch. Maar wat zo af en toe nog veel chiller is, is werken vanaf het strand. Dus dit blogje ben ik vanaf een heerlijke loungebank bij Karakter aan het typen. Onder een palapa. Muziekje op de achtergrond. Uitzicht op de palmbomen en het prachtig blauwe water.. Wie zei dat werken niet leuk en relaxed kan zijn.

beach club Karakter Curacao

Werken kan ook goed zijn voor mij. Zoals jullie ondertussen wel weten, is mijn discipline om te gaan sporten een tikkeltje aan de lage kant tegenwoordig. Maar nu heb ik een hele leuke samenwerking met mijn favoriete sportschool op Curacao. Ik heb niet 1, niet 2, maar gewoon 3 personal trainers tot mijn beschikking gekregen. Dus bikini-body, here I come! De weg naar een gezondere levensstijl en een daarbij behorend lichaam ga ik bijhouden via deze site. Wie doet er mee?

Verder heb ik zoals elk weekend ook dit weekend weer een geweldig leuke mini vakantie beleefd. Vrijdag had ik afgesproken om naar de opening van club Zero te gaan. Maar zoals eigenlijk vort een beetje standaard is, zijn we eerst nog even naar Chill gegaan, om vervolgens door te gaan naar de happy hour bij Wet&Wild. Altijd gezellig. Het was weer een geweldige avond met veel drankjes en gezelligheid.

Zaterdag stond er een speciaal-bier-avondje op de planning. Nu ben ik niet zo van het speciaal bier, en na een avondje zoals vrijdag helemaal niet zo van de drank – hihi – dus het werd voor mij een Cola-Zero-avondje. Ook gezellig.

De laatste dag van het weekend hebben we uitgebreid gevierd op het strand bij Mambo. Samen met m’n vriend zijn we ’s middags gaan chillen bij Madero. Lekker Mojito’s drinken. De sfeer is altijd zo goed daar op de zondagmiddagen. Daarna kwamen we tot de ontdekking dat er vrienden bij Chill waren, dus zijn we ook daar nog heen gegaan. En s’avonds hebben we nog een dansje gewaagd bij Hemingway. Wat was het weer een geweldig weekend. Net vakantie.

mambo beach curacao

Verder heb ik deze week weer dansles gehad, en daarvoor zijn we een pasta bij de Heeren wezen eten. Echt dat is bijna goedkoper dan thuis eten, en we – lees: mijn vriend – zitten niet met de afwas. Woensdag avond was lady’s night. We hadden met een groepje meiden afgesproken om eerst een hapje te eten samen en vervolgens zijn we naar de bioscoop geweest, waar we Bridget Jones gekeken hebben. Ontzettend leuke film.


Tot volgende week en een heel fijn weekend.

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

3 reacties

  1. zegt:

    Aj is Bridget Jones ook al bij jullie uit!!!??? Ik moet nog wachten minstens een maand, en dan maar hopen dat ie uitkomt want hij staat nog niet tussen de new releases. Ik kan echt niet wachten!

  2. Lekker hoor! Veel succes met trainen!

  3. lekker hoor 3 personal trainers, dat moet wel goed komen ja! en prachtig dat blauwe water, zo mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *