Beach-hoppen Curacao

1 Van de leukste dingen om te doen op Curacao. Lekker beach hoppen. Verschillende mooie stranden op Curacao bezoeken. Want er is meer te zien dan alleen het strand bij je hotel of resort. Als je hier op vakantie bent, kun je nooit alle stranden bezoeken. Daarvoor zijn het er te veel. Maar sommige zou je echt niet over moeten slaan. Dus huur een auto, of app/mail mij zodat je met ons mee kan, en ga een dagje beach-hopppen.

Info over auto huren.

Info over tourtjes met ons.

Beach hoppen op Curacao:

Als je ongeveer 1 a anderhalf uurtje blijft op elk strand is dit makkelijk te doen op 1 dag.

Cas Abou. 

Een prachtig wit zandstrand met her en der een palmboompje en helder blauw water. Gewoon een heerlijk strand. Op dit strand zijn voldoende faciliteiten aanwezig zoals strandstoeltjes en een restaurant.

cas abou Curacao

Playa Lagun. 

Ook hier zijn vrijwel alle faciliteiten aanwezig. Het strand is een stuk kleiner, maar geeft wel een hele knusse uitstraling. Vaak is het lekker rustig en al snorkelend heb je kans om schildpadden tegen te komen.

lagun beach Curacao

Grote Knip.

1 Van de bekendste stranden van Curacao. Als je gaat beach hoppen kan Grote knip absoluut niet ontbreken. Nergens is het water zo blauw als hier. Als je zwemt in het Caribische zeewater dan lijkt het net alsof je in een zwembad zwemt, zo helder. Strandbedjes zijn aanwezig en er is ook een kleine snek.

grote knip curacao - mooie stranden curacao

Playa Guepi. 

In tegenstelling tot de andere stranden is op playa Guepi niets aanwezig. Behalve de natuur op haar mooist. Een prachtig verlaten strandje waar de kans groot is dat je deze helemaal voor jezelf hebt. Het is wat lastig om hier te komen, maar het absoluut waard.

playa Guepi | Strand Curacao

Deze dag is prima zelf te doen als je een auto huurt, Maar mocht je liever met ons op tour willen. Of heb je geen auto gehuurd en wil je toch wat meer zien dan alleen het strand bij je resort? Ga dan een dagje met ons op tour en we laten nog wat extra mooie plekjes zien.

Info over de tour; Beach hoppen op Curacao.

Kosten: 75 Euro per persoon. ( Kinderen 2 – 10: 60 Euro p.p. Kinderen 0 – 2 Gratis)

Inclusief: entreegelden, snorkelsetje, awa di lamunchi de gehele dag, een snack en de leukste gidsen Duo Penotti.

Aantal personen: Minimaal 2 personen, maximaal 6 personen. En altijd alleen met uw eigen gezelschap.

Exclusief: Lunch en andere drankjes indien gewenst.

Lunch: Je kan kiezen uit een picknick met allerlei lekkere lokale hapjes. Deze kost 12,50 Euro. Dit is inclusief drankjes, fruit, hoofdmaal en dessert. Of een lunch in een restaurant, en deze kosten zijn afhankelijk van wat je besteld.

Mooie herinnering van je vakantie: Mijn vriend is videograaf en ik ben fotograaf. Een fotoshoot of videoclip is een mooie herinnering van je vakantie en als je deze tijdens een tourtje boekt krijg je korting. Meer info: fotoshoot en videoclip.

Begintijd: om 9 uur of 10 uur.

Duur van de tour:  7 à 8 uur.

Boeken:

App naar +5999 676 3840 of +5999 5172664 of stuur een mailtje naar info@eiland-meisje.nl (check je spambox voor een berichtje terug), of via Facebook. 

Over Duo penotti Eiland Tours:

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Diana en werk al de nodige jaartjes aan deze website over Curacao, en woon ruim 4 jaar op Curacao. Door mijn werk en omdat ik het eiland gewoon heel erg mooi vind heb ik al heel veel plekjes bezocht en gezien.

Het andere deel van Duo Penotti is mijn vriend. Ik zal hem ook even voorstellen. Zijn naam is Mike en heeft afwisselend in Nederland en op Curacao gewoond. Hij weet heel veel over het eiland en deelt graag deze info.

Wij willen jullie niet alleen de mooiste plekjes van het eiland laten zien, maar ook van alles over het eiland leren. Niet alleen de meest standaard plekjes laten zien, maar ook de verborgen pareltjes.  We willen graag dat toeristen meer zien dan alleen de toeristenplekjes en nemen jullie dus graag mee op pad om Curacao door onze ogen te zien.

Follow

Diana

Praat gezellig mee