Bloggers life.

bloggers life.

Een nieuwe serie blog artikelen is geboren op mijn blog. Bloggers life. Deze serie komt elke dinsdag online. In elk artikel stel ik een vraag, waarop meerdere bloggers hun antwoord geven.


De vraag van deze week:

 

Waarom ben jij begonnen met bloggen?

 

Astrid

Dat mode mijn passie is, is duidelijk te zien aan hoe ik leef. Naast een hogere studie in de mode, bestaat mijn vrije tijd vaak uitsluitend uit genieten van en bezig zijn met mode en beauty. Al sinds mijn tienerjaren lees ik blogs over mode, beauty en lifestyle en volg ik bloggers op youtube. Het leek me daarom erg leuk om mijn passie zelf te delen aan de hand van een blog.  Ik vind het namelijk heerlijk om over mode te schrijven en hoop dat dit mijn latere carrière in de mode een extra boost zal geven.

Gino

Ik ben begonnen met bloggen door mijn huidige opleiding. Niet dat bloggen een directe link heeft met mijn opleiding, maar meer omdat ik niet zo goed wist of ik dit nou voorde komende 45 jaar zou willen blijven doen. Best frustrerend, als je dit jezelf pas na 3,5 jaar begint af te vragen. Maar wat zou ik dan wel willen doen? Ik heb het hier met de mensen in mijn omgeving over gehad, en regelmatig kwam het ‘schrijven’ naar boven. Twee jaar geleden ben ik voor mijn opleiding naar Finland geweest waarover ik ook een blog moest bijhouden. Toen der tijd kreeg ik complimenten over de manier van schrijven en dat het makkelijk ‘weg’ las. Hier moest ik weer aan denken op het moment dat mijn vriendin voorstelde om een blog te beginnen en er achter te komen of schrijven inderdaad een optie zou zijn. Zodoende maakte ik ‘Blogging With Gino’ aan.

Leonie 

Ik zat thuis omdat ik door mijn chronische ziektes niet meer kon werken. Nadat ik weer tot rust was gekomen verveelde ik mij. Ik las steeds vaker blogs van anderen en het leek mij leuk om zelf ook een blog te beginnen. Op die manier had ik iets te doen met mijn dagen. Ik hoopte ook dat ik andere chronisch zieken er mee kon helpen.

Willem

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het belang van een gezonde en vitale levensstijl wil overbrengen en wil uitleggen dat dit niet moeilijk hoeft te zijn. Verder vind ik het leuk om mijn eigen ervaringen op het gebied van voeding en sport te delen met de lezers.

Bianca

Ik begon in juli 2010 na lang twijfelen eindelijk een blog omdat ik toen al een tijdje een webshop had en ik merkte dat ik de producten die ik verkocht uitgebreider wou bespreken en tips en tricks wou delen. Al snel begon ik ook gewoon andere producten te reviewen en werd Misslanghaar een echte beautyblog.

 


 

Ik zelf heb een tijdje geleden een heel artikel geplaatst met waarom ik ben begonnen met bloggen. Dus dat ga ik nu niet nog een keer vertellen, maar kun je hier lezen.

bloggers life.

Nu is de beurt aan jou. Waarom ben jij begonnen met bloggen?

18 reacties

 1. Diana zegt:

  dankjulliewel voor alle leuke antwoorden! erg leuk om te lezen 🙂

 2. zegt:

  Ik ben mijn blog gestart omdat ik het weer eens tijd vond om gewoon lekker te schrijven over alles en nog wat, zonder schaamte. Daarnaast had ik vroeger ook altijd heel vaak blogs bijgehouden (vooral echt over mezelf) en nu merk ik gewoon dat als ik een blog schrijf, dat ik ook veel meer dingen te weten kom (bijvoorbeeld op gebied van healthy lifestyle, op gebied van wat ik zelf nog wil en hoe ik dat zou willen bereiken etc). Verder is schrijven gewoon leuk om te doen! =)

 3. zegt:

  Ik ben begonnen met bloggen om mijn ‘Road to NYC 2015’ bij te houden. Ik loop daar op 1 november de NY Marathon en wilde de weg daarnaar toe graag bijhouden. Ondertussen blog ik ook wel over andere dingen, maar het hoofdonderwerp is toch wel hardlopen!

 4. zegt:

  Omdat ik van schrijven hou en eens een keer wilde kijken of ik daar wat meer mee kon doen. Ik heb er met de kinderen niet zo veel tijd voor maar het is een heerlijke uitlaatklep. Ondertussen is er al een column van me gepubliceerd in een moslim glossy!

 5. zegt:

  Zo leuk om te zien hoe iedereen weer zijn eigen verhaal heeft. Ik ben ooit begonnen met bloggen, omdat ik het internet tof vond en er meer mee wilde doen. Uit verveling een beetje. Nu blog ik om mensen te inspireren en te informeren.

 6. zegt:

  Ik ben eigenlijk eerst begonnen met YouTube. Ik had al een grote liefde voor fotografie en film. Maar om mijn foto’s te kunnen delen had ik wel een blog nodig. Uiteindelijk ben ik voor de keuze gegaan om ook een blog te starten 😀 En ik heb nog steeds geen spijt van de keuze! 😉

 7. zegt:

  Wat leuk dat je dit aan andere bloggers hebt gevraagd! Ga je zoiets vaker doen? Ik ben trouwens begonnen met bloggen, omdat een van mijn beste vriendinnen (ook blogger) vond dat ik mijn verhalen niet voor mezelf moest houden maar de poging moest wagen om het te delen 😉

 8. zegt:

  Wat leuk en interessant om te lezen 🙂

 9. zegt:

  Leuk om te lezen! Ik begon met bloggen omdat ik dol ben op schrijven, en in de vorm van artikelen kon ik hier mooi mee oefenen.

 10. Superleuk artikel, met plezier gelezen. Ik ben begonnen met bloggen omdat.. Ik blogde eigenlijk al heel lang alleen zijn al mijn blogs gefaald. Dit keer besloot ik het goed te doen! tot op heden lukt dit me goed en heb ik veel plezier in het schrijven van mijn blogpsts

 11. zegt:

  Leuk en herkenbaar om te lezen! Ik blog om mijn passie en kennis te delen met anderen. Om iedereen wijzer te maken.

 12. zegt:

  Omdat schrijven de enige bezigheid is waarbij ik niet het gevoel heb dat ik mijn tijd aan het verspillen ben.

  1. zegt:

   Vind ik wel mooi gezegd, dat gevoel heb ik ook wel! 🙂

 13. zegt:

  Dit vind ik dus het bijzondere aan bloggen. Elke blogger heeft zo zijn eigen verhaal en deelt dit met de wereld, zo mooi om te zien. Ik heb zelf ook helemaal niet het idee dat er onderling tussen bloggers ‘haat’ ofzo bestaat.. Heel fijn wereldje dit! Ik ben zelf begonnen met bloggen, omdat ik al jaren andere blogs volgde en het liefst ook een beautyblogger wilde zijn. Als je ver terug scrollt op mijn blog kan je dit nog zien, maar ik heb nu pas echt mijn draai gevonden. Mijn blog is echt een stok achter de deur voor mezelf om mijn dromen na te leven en momenteel is dit een gezonde leefstijl toepassen! Leuke blog heb je en je kan weer heel blij zijn want ik ben je gaan volgen yay! Liefs

 14. zegt:

  Wat een leuk idee! Ik ben begonnen met bloggen om gewoon lekker van me af te kunnen schrijven! Om dingen en mooie verhalen te delen met anderen. 🙂

 15. zegt:

  Letters en woorden zijn mijn passie. Altijd al geweest. Vroeger blogde ik via geocities.com dat heb ik destijds laten verwateren tot ik het in 2013 weer tijd vond om als volwassene te bloggen. http://www.thesfiles.nl was geboren! Nu plaats ik om de dag een artikel en het gaat over de dingen waar ik mee bezig ben. De boeken die ik lees, gezond eten, ik geef soms netflixtips en ga zo maar door!

 16. zegt:

  erg leuk om te lezen ben heel erg benieuwd naar de rest!

 17. zegt:

  Ik ben begonnen met bloggen als creatief outlet. Ik was veel bezig met photoshop en foto’s maken maar ik kon het nergens kwijt. En toen heb ik op een dag gewoon besloten dat ik het online zou zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *