Bloggers life

bloggers ontmoeten - mensen / vrienden leren kennen door je blog

Een nieuwe serie blog artikelen is geboren op mijn blog. Bloggers life. Deze serie komt elke dinsdag online. In elk artikel stel ik een vraag, waarop meerdere bloggers hun antwoord geven.


De vraag van deze week:

 

Heb je nieuwe mensen / vrienden leren kennen door je blog?

 

Denna.

Niet echt, ik kon veel meiden al voordat ze een blog begonnen en heb zo een beetje het hele proces meegemaakt van het beginnen van bloggen en dat was wel heel leuk.

Esmeralda.

Absoluut, al moet ik zeggen dat ik ook best wel op mijzelf ben. Ik vind het soms ook prettig om alleen ergens heen te gaan en zie daar wel wie ik ontmoet. Ik dwing mezelf dan ook echt om met mensen te praten.

Karen.

Ja heel veel. Maar ik blog dus ook al 14 jaar, dus dan tikt het wel aan. In maart ben ik met twee volslagen onbekenden ook een Bloggersgroep voor 30+ bloggers begonnen en inmiddels mailen we dagelijks. Ik zie deze twee andere dames echt een beetje als vriendinnen. Ook door deze groep heb ik weer veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Ik zie andere bloggers trouwens ook niet als concurrenten, maar echt als collega’s waarmee je leuk kunt samenwerken en waarvan je kunt leren.

Julia.

Ik heb via internet wel wat leuke contacten, maar het is nog nooit zo ver gekomen tot een real-life ontmoeting! Dat lijkt me wel ontzettend leuk trouwens. Je maakt onder bloggers best snel leuk contact, omdat je een brede interesse deelt en de ins en outs ervan begrijpt!

Yvonne.

Door het bloggen heb ik een oude vriendin (Renée Raadsheer) weer ontmoet en heb ik ook mensen die ik al wel kende, maar niet zo goed een keertje benadert. Maar dat van die oude vriendin vind ik wel heel erg leuk, omdat we elkaar al drie jaar niet meer hadden gesproken. Toen we er achter kwamen dat we beide bloggen hebben we een keertje afgesproken. Het was heel erg gezellig en we zitten nu ook weer iets te bedenken voor een nieuw iets.

Kim.

Ik heb erg leuke blogvriendinnen door verschillende events. Super leuk dus, want je ontmoet op events vaak mensen met dezelfde interesses.


 

Of ik zelf mensen heb leren kennen door het bloggen?

Ja, toen ik in Curaçao was heb ik met Roxanne afgesproken die ik via het bloggen ken. En later had ik nog een keer met andere bloggers afgesproken, maar helaas zei iedereen af en waren Suzanne en ik nog maar met z’n tweeën over. Het was toch erg gezellig en we spreken elkaar nu nog regelmatig via internet.

bloggers ontmoeten - mensen / vrienden leren kennen door je blog

Dan nu de vraag aan jou. Heb jij mensen / vrienden leren kennen door het bloggen?

Lees hier alle bloggers life artikelen over o.a. geld verdienen met je blog en omgaan met negatieve reacties.

16 reacties

 1. zegt:

  Leuk om terug te lezen! 🙂

 2. zegt:

  nog nooit real life ontmoet maar wel met een aantal contact via email.

 3. zegt:

  Inderdaad, wij hebben samen erg leuk contact en zo heb ik verder ook nog een aantal lieve meiden leren kennen die ik regelmatig spreek.

 4. zegt:

  JA! Zeker dat ik mensen heb leren kennen via het bloggen. Wat gek dat ik opeens mijn naam hier zie staan maar ook heel leuk om te lezen, ik heb dan Yvonne ba zoveel jaar opeens weer gesproken en ik ben met drie leuke andere bloggers maar de kerstmarkt in Duitsland geweest en ik heb meerdere whatsappgroepen met hele leuke andere bloggers, fijn om zo contact te hebben met andere!

 5. zegt:

  Ik heb wel een aantal leren kennen, maar niet echt dat ik ze in real ook ken. Ik heb nu bijvoorbeeld ook een klein whatsappgroepje met een paar (beginnende) bloggers. Een gezellig groepje en één daarvan kende ik al eerder ook van internet.

 6. Super leuk dat je vrienden gemaakt hebt met bloggen 🙂 Een vriendin van mij is ook begonnen met bloggen, maar die kende ik dus al 😉 Verder heb ik eigenlijk nog geen nieuwe contacten gelegd

 7. zegt:

  Super leuk weer! Leuk dat er toch veel mensen zijn die vrienden hebben leren kennen door het bloggen 😀

 8. zegt:

  Ik heb wel een aantal meiden via de blogroepen ontmoet afgelopen jaar, erg leuk! Ben zowiezo kwa mensen ontmoeten een sociaal figuur haha, vind het leuk mensen te leren kennen 🙂

 9. zegt:

  Ik heb online wel vaker contact met dezelfde mensen, maar ik ben dan ook pas bezig. Het lijkt me erg leuk om zo in real-life ook mensen met dezelfde interesses te ontmoeten. Overigens ook als ze andere interesses hebben. Zo kun je je horizon weer verbreden.

 10. zegt:

  Ja hoor ! Een Belgje of twee-drie op wat events en een handvol Nederlanders.
  Tof hoor !

 11. zegt:

  Helaas heb ik nog niet echt mensen leren kennen via de blogwereld, ben wel met een groep anderen een blogproject begonnen wat uiteindelijk jammerlijk mislukte en ik hoop nu een nieuw project te gaan beginnen. En ik hoop ook echt wat meer mensen te leren kennen…

  1. Diana zegt:

   mss leuk om dan eens naar een meeting te gaan! check deze facebookgroep eens: https://www.facebook.com/groups/1619247258308821/
   en veel succes met je nieuwe project.

 12. zegt:

  Aanvulling: En ik heb jou natuurlijk ook leren ‘kennen’!
  Leuke blog weer Diana!

  1. Diana zegt:

   ja eigenlijk ‘ken’ik jou ook door je blog. heb je wel nooit gezien, maar doordat ik je blog veel lees, heb ik het gevoel je wel te kennen.
   en dankjewel!

 13. zegt:

  Leuk om te lezen! 🙂

  1. Diana zegt:

   mede dankzij jou 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *