Winactie – dierendag boekje

win actie dierendag

 

Winactie is afgelopen!

Hallo dierenliefhebbers! De belangrijkste dag van je viervoeter komt er weer aan. 4 oktober is het namelijk dierendag. Dat wil zeggen dat je je beste vriend(in) de hele dag lekker mag verwennen. De lekkerste snoepjes, Nieuwe speeltjes, en nog meer aandacht en knuffeltjes.

Nu heb ik voor jou ook een leuk cadeautje. Ofja, dat kan je winnen. Ik mag van Belmondo namelijk 2 dierenboekjes weggeven.

win actie dierendag

Belmondo – Hier vind je allerlei leuke boekjes die je zelf in kan vullen met foto’s en tekst. Zo kun je bijzondere momenten, vriendschappen en belevenissen voor eeuwig vast leggen. En dat op een leuke en originele manier.

Speciaal voor dierendag heeft Belmondo een nieuwe collectie toegevoegd aan het assortiment. Daar kun je onder andere het beste trucje, favoriete slaapplaats en het verhaal achter de naam van je huisdier in kwijt. Naast de leukste verhalen kan je ook de mooiste foto’s kwijt in het dierenboekje.

winactie dierendag

Behalve een boekje voor je hond, is er ook een boekje voor je kat, paard of een algemeen dierenboekje. voor het geval je er 1 voor je goudvis wil. Want ook dat kan.

winactie dierendag

Ben je enthousiast geworden? Wil jij ook zo’n boekje? Dat kan. Ik mag namelijk 2 dierenboekjes ter waarde van 15 euro (incl verzendkosten) weg geven. Like eiland-meisje op Facebook en laat hieronder in de reacties even weten of je meedoet. (voor de mobiele gebruikers, even door scrollen naar onderen) En wie weet, heb jij binnenkort zo’n leuk dierenboekje in je bezit.

De win actie loopt tot zondag middag 12.00 uur. Die middag maak ik via facebook de winnaar bekend. Als je die dag nog besteld, dan heb je je boekje nog voor dierendag in huis.

*zorg er ook voor dat je je juiste email adres achterlaat, zodat ik de code om je bestelling te plaatsen toe kan sturen.

 

10 reacties

 1. Ik doe mee. Ik zou er graag eentje voor mijn moeder laten maken met onze bruine labrador Divo. Dat gekke beestje heeft zoveel streken haha.

  Liefs,
  Nadeche

 2. Woohoo dat ziet er leuk uit! Ik doe ook graag mee met mijn lieve keeshond Bailey!

 3. Marit zegt:

  Leuk,ik maak graag kans we hebben net een kitten gekregen

 4. zegt:

  Dit is zo leuk en ik doe graag mee. Ons hondje zou dit super leuk vinden en ik natuurlijk ook. 🙂

 5. Iris zegt:

  🙂 Wat leuk , doe gezellig mee met onze Fenrir !

 6. carina zegt:

  Leuke aktie…

 7. leuke actie! Ik doe zelf nu niet mee maar ga even iemand tippen die hier zeker aan mee wil doen!

 8. Betty van Esch zegt:

  Leuk voor Bram

 9. Oh dit is super leuk 🙂 Natuurlijk doe ik mee! Ik heb laatst een heel toffe foto gemaakt van Kenzo. Zou toch leuk zijn om zijn beste kiekjes in zo’n boekje te kunnen stoppen.

 10. Leuk! Ik doe graag mee voor mijn Zwitserse witte herder Odin 🙂 ik heb geliked!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *