Sale shopping!

asos sale shopping

De mooiste tijd van het jaar breekt weer aan. De tijd dat alle mooie zomerkleding in de sale is! Al weken zit ik alle sites te checken op leuke zomerjurkjes. Bij elk mooi jurkje hoop ik dat die in de sale komt. Dat die niet uitverkocht raakt. althans niet voordat die in mijn virtuele winkelmandje zit.

Ik ben een echte koopjes jager. Wel via internet hoor. De stad vermijd ik liever in de sale. Veel te veel rotzooi in de winkels dan. En als ik dan toch iets tussen die rotzooi vind, dan is het er niet meer in mijn maat.

Nee, laat mij maar lekker op m’n gemak internet afstruinen. Asos bijvoorbeeld. Dat is toch wel mijn favoriete winkel.

Ik weet echt nog niet welke ik allemaal ga bestellen. Ik weet wel dat ik heel veel ga bestellen haha. Nog even lekker goedkoop kleding inslaan voordat ik naar Curaçao vertrek. Ik vind het eerlijk gezegd ook wel een goed excuus om nu extra veel te kopen tijdens de sale. Ik heb het nodig dan. En weet je wel hoe veel geld ik daar mee bespaar. Je moet niet kijken naar het bedrag wat weer van je bankrekening verdwijnt. Je moet kijken naar het bedrag wat je bespaart. Dan is winkelen nóg leuker. Al is mijn vriend het niet altijd eens met deze vrouwen logica.

Ik heb al een selectie gemaakt met jurkjes die ik mooi vind. Nu nog beslissen of ik nu al ga bestellen, of nog even wachten tot het nóg goedkoper wordt, maar met het risico dat ze er niet meer zijn..

asos sale jurkjes

Asos.

jurkjes sale asos

Asos.

asos sale shopping

Asos.

asos sale jurkjes

Asos.

asos sale jurkjes shoppen

Asos.

sale shoppen asos

Asos.

Welk jurkje vindt jij het leukst? En ga jij nog sale aankopen doen?

11 reacties

 1. Ik vind het roze/rode jurkje echt heel mooi!
  Ik ben benieuwd welke je zal kopen! <3

 2. De eerste is hier favoriet 😉

 3. zegt:

  Mooie selectie heb je gemaakt!
  Ik zou voor het eerste en voor het laatste jurkje gaan.

 4. zegt:

  Ik zeg: allemaal doen haha. Voooral die eerste vind ik mooi! Goed idee trouwens….*gaat naar de online shop* 😀

 5. zegt:

  Definitief het eerste jurkje, wat een vrolijkheid!

 6. zegt:

  Wauw, wat een prachtige jurkjes!
  Love ut!!
  liefs Iep

 7. Heerlijk, sales shoppen! Ik vind vooral de witte en de roze effen het mooist. Ik hou wel van dat romantische. Heb je al aan je vriend laten zien wat je precies gaat kopen? Ik weet zeker dat hij dan al heel anders tegen het geld uitgeven aankijkt haha

 8. zegt:

  Ik vind het eerste jurkje het leukst. Of ik ga sale shoppen weet ik nog niet, mijn kledingkast zit te vol en heb alles al weg gedaan wat ik weg wilde gooien. Misschien toch nog eens langs alles gaan of ik toch nog niet meer kan weg doen.

 9. zegt:

  Dat eerste jurkje is schitterend!

 10. zegt:

  Ik heb al saleshoppings gedaan, voor het eerst bij Zara. Normaal slaag ik daar alleen voor ons zoontje op de babyafdeling, maar dit keer kon ik ook iets leuks voor mezelf vinden!

 11. zegt:

  Ik vind het derde jurkje erg leuk! Ik wil vanaag eigenlijk gaan shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *