living the goodlife @ Curacao.

moomba beach curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef. 


Het was een rustig weekje. Mag ook wel eens. Lekker wat gewerkt. Ben begonnen met mijn nieuwe baan. En voor de rest gewoon een gezellige week gehad.

Maandag had ik nog een leuke fotoshoot gepland staan. Bij het verlaten resort bij de Santa Martha baai. Vind het zo’n mooie plek. Het is er heel rustig en door de het vervallen resort heeft een beetje een scary uitstraling. Maar wel heel erg mooi.

santa martha strand Curacao

Daarna wilde ik eigenlijk even rustig thuis zitten. Filmpje en een simpele maaltijd op de bank. Totdat een vriendin appte dat ze bij het restaurantje in Boka Sami was en of ik ook even langs kwam. Waarom ook niet. Heerlijk gegeten.

boka sami curacao

Dinsdag was mijn eerste werkdag  bij At Home. Het is een leuke en uitdagende job met lekker veel vrijheid. Ik kan op kantoor werken maar ook vanuit huis – wat heel erg fijn is als je auto het gezelliger bij de monteur dan bij je thuis vindt -. Mijn eigen tijd kan ik indelen wat weer heel erg goed uitkomt met de rest wat ik doe. Ja ik ben hier wel blij mee.

Woensdag heb ik vanuit huis gewerkt, en later op de dag had ik een borrel bij een vriendin thuis. Helaas was het haar laatste avond al weer. Zo jammer als je leuke mensen leert kennen waar het super goed mee klikt dat ze weer weg moeten. Het grootste nadeel van het eiland-leven. De dag erna ging ik mee haar wegbrengen naar Hato. Het vliegtuig had een paar uur vertraging dus we hebben daar de hele middag nog op het terrasje gezeten.

Vrijdag middag had ik nog een fotoshoot gepland staan. Mijn auto was er weer eens niet, maar gelukkig kon ik een liftje krijgen naar de shoot locatie. Een uurtje eerder, maar dat is niet erg als de locatie een mooi strandje is. Dus even lekker kunnen relaxen. Na afloop werd ik opgehaald door een vriendinnetje en hebben we daarna drankjes en spelletjes gedaan bij mij thuis.

moomba beach curacao

Zaterdag stond er een verjaardagsfeestje op de planning. Gezellig barbecueën op het strand. Daarna ben ik naar huis gegaan en lekker op tijd gaan slapen.

Zondag had ik eerst een bezichtiging bij het huis in Barber. Het is zo’n gaaf huis. Heb er ook even lekker op de porch gezeten en genoten van het uitzicht. Toen ik terug naar huis reed ben ik nog even langs gegaan bij een vriendin. ‘S avonds zijn we naar de happy hour bij Kokomo gegaan. Er was een heerlijk bandje en een prachtige zonsondergang.

zonsondergang Curacao

Zondag was ook ‘dia di bandera’. ‘Dag van de vlag’ in het Nederlands. Het is een nationale feestdag en er is op die dag van alles te doen op Curacao. We zijn ’s avonds nog rond gaan rijden en op verschillende plekjes even gestopt. Zo zijn we even naar het Brionplein geweest. Daar was een groot podium met bandje. Daarna nog even langs Saliña en vervolgens nog even langs Mambo gereden.

Dat was het weekje weer. Als jullie meer mee willen krijgen van mijn leventje hier op Curacao, volg me dan even via Instagram. Ik plaats daar ook allemaal kleine filmpjes en foto’s van wat ik allemaal meemaak.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *