Parasasa Beach

parasasa beach curacao

Een strandje wat eigenlijk vrij onbekend is maar toch zeker wel leuk is om eens heen te gaan. Op dit strand komen vrijwel geen toeristen. Dus er heerst nog echt een lokaal sfeertje. Hier komen op de zondag familie’s samen voor gezelligheid terwijl de kinderen in zee spelen.

Parasasa beach kun je vinden in Piscadera. Je rijdt dan alle hotels en toeristische stranden voorbij helemaal tot aan de rotonde. Daar heb je een grote parkeerplaats en meteen daarachter zit het strand al.

Het water is – zoals op de meeste stranden – prachtig blauw en helder. Aan de ene kant is het water lekker rustig, terwijl het aan de andere kant van de golfbreker wat wilder is. Op het strand liggen wel veel stenen en er is weinig schaduw, dus heel lekker lig je er niet zonder strandbedje of -stoel.

Faciliteiten Parasasa Beach.

Op een gedeelte van het strand staan een aantal picknicktafels met palapa’s. Verder zijn er geen strandbedjes of schaduw op het strand aanwezig. Soms is het eetkraampje open waar je wat eten of drinken kunt halen. Maar ga hier niet standaard vanuit.

Achter het strand is een speeltuin voor de kinderen en het water loopt ook geleidelijk af (wel steentjes) waardoor het ook geschikt is voor kinderen.

Het strand is gratis te betreden.

Foto’s van Parasasa Beach.

parasasa beach curacao strand.

parasasa beach curacao strand.

parasasa beach curacao strand.

parasasa beach curacao

parasasa beach curacao

 

Overzicht van alle stranden op Curacao. 

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *