living the goodlife

Marie pampoen Curacao | Strand curacao

Ik dacht, ik zal weer eens iets van mezelf laten horen. Is namelijk al weer een tijdje geleden. Ik kan ook niet zo goed typen met m’n nieuwe nagels. Zometeen weer een afspraak met de nagelstyliste, en dan laat ik ze toch maar wat korter maken.

Het laatste wat jullie van me hebben gehoord is nog van net voor de lockdown. We zijn ondertussen al weer een maand of 2/3 verder. De lockdown viel op het begin nog wel mee. Ik woon leuk. Zwembadje op het resort, en op loopafstand van het strand. Even wat rust, want nadat mijn relatie uitging, had ik heel erg de behoefte om weer van het leven te genieten. En ik geniet niet met mate. Ik geniet hard en veel. Elke dag op pad. Veel werken. Dus ik was druk, en een beetje rust had ik misschien wel even nodig. De honden vonden de lockdown heerlijk. Eindelijk hun lievelingsmens de hele dag thuis. Mee naar het strand de hele dag. Lekker veel wandelen. Ikzelf zelf was er na een week of 2 wel weer klaar mee.

Het wordt dan toch een beetje eenzaam in huis. En nog niet te spreken over niet normaal kunnen werken. Brengt ook wat stress met zich mee. Want de huur moet toch betaald worden.

Ik was dan ook blij toen de lockdown voorbij was. Weer lekker de deur uit kunnen wanneer je dat zelf wil. En natuurlijk ook super blij dat Nederland ons weer op code geel heeft gezet. Want dat betekend voor mij weer dat ik lekker veel werk heb.

Nu ben ik weer lekker super druk met heel veel shoots. Lekker bijna elke ochtend beginnen op het strand met een shoot. En geloof me, als je je dag op het strand begint, kan deze eigenlijk al niet meer stuk.

Mijn ouders waren weer eens op bezoek geweest. Deze keer voor 2 weekjes. En ook dat was natuurlijk weer fijn. Hun appartement is nu ook helemaal klaar en daar zitten nu de 1e huurders in. Het is echt super mooi geworden. Zeker een aanrader als je nog een leuk vakantie appartement zoekt.  meer info.

Voor de rest gaan we natuurlijk weer regelmatig een avondje uit. Dat is nog niet helemaal zoals het was voor corona, maar begint toch weer aardig in de buurt te komen. De avondklok is ondertussen ook weg sinds deze week. Dus daar gaat mijn nachtrust weer.

Voor iedereen die nog twijfelt om een vakantie naar Curacao te boeken, het is het hopi dushi hier. Ik zit dit blogje te typen in een beachclub op Mambo. En terwijl je hier zit merk je echt niet van de paar maatregelen die er nog zijn. Alles is gewoon open. Het is heerlijk weer. Echt genieten gewoon.

20210324_084321

2 reacties

 1. evert zwart zegt:

  lekker op Curaçao oftewel de caribbean.
  heb 7j op Bonaire gewoond nu weer 1.5j in nl maar vind het nog steeds niks en ga weer retour als het kan.
  maar zal wel iets met special cars gaan ondernemen voor verhuur.
  eens kijken of er mensen zijn die dit leuk vinden .
  dus doe je de caribbeans zijn top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *