Verhuizen, ja alweer.

Snake bay | playa Wachi | slangenbaai | Boka Sami | Curacao

Ja het is weer zover. Eiland meisje gaat weer eens verhuizen. Niet omdat ik mijn woning niet meer leuk vind, want ik woon hier echt heerlijk. Heb geweldig uitzicht, wat ik dan ook zeker ga missen. Het is rustig en stil. En gewoon een mooie omgeving.

Maar toch ben ik vaak in de stad. Al mijn vrienden wonen daar. mijn broertje woon daar. Ik moet voor werk vaak in de stad zijn. Zo ben ik bijna dagelijks, en regelmatig 2 keer per dag op en neer aan het rijden. En dat kost me zo veel tijd. Tijd die ik beter kan besteden. Ik ben al aan het nadenken wat ik met al die extra tijd ga doen. Misschien ga ik me weer aanmelden bij de gym. Of wat vaker met mijn hondjes wandelen. Of gewoon langer uitslapen in de ochtend, dat kan natuurlijk ook.

Dusja, ik hou van Bandabou, maar minder van autorijden.. Daarom toch maar de beslissing gemaakt om weg te gaan op dit heerlijke plekje. Uiteraard blijf ik wel aan deze kant van de brug. Deze kant voelt voor mij meer als Curacao. Meer als thuis. Dit keer is het St Michiel geworden. 2 minuutjes rijden vanaf het strand, belangrijk. Heb een mooie woning gevonden daar, met ruime tuin voor de hondjes.

Komende week eerst even op vakantie, en als ik terug ben meteen verhuizen. Geen idee wanneer ik alles moet inpakken, maar hey, ook dat komt vast weer goed. Ben ondertussen dan ook ervaren verhuizer hier op Curacao.

20200910_125548

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *