Volgende maand verhuizen we!

mambo beach curacao

Dat ik al een hele tijd aan het aftellen ben weten de gene die me op Facebook volgen wel. Ondertussen ben ik ook niet meer de maanden aan het tellen. Zelfs de weken niet meer, maar gewoon de dagen. Nog 42 dagen! Volgende maand verhuizen we gewoon naar Curaçao.

Dus ik vind het ook wel weer tijd voor een update.


 

Een tijdje geleden hadden we onze eerste tegenslag, want Akira mag niet alleen vliegen. Wat we dus wel in gedachte hadden. En Akira kan niet meteen met ons mee, omdat in het appartement waar we de eerste maand verblijven geen honden mogen. We waren al bang dat 1 van ons op en neer moest om ‘m op te gaan halen. Behalve dat dat veel tijd kost, kost het ook weer extra geld.

Gelukkig is dat probleem opgelost! De ouders van m’n vriend komen ‘m brengen! Ze komen dan lekker op vakantie, en zijn dan meteen ons allereerste bezoek op Curaçao! We wonen er nog niet eens, en hebben gewoon nu al bezoek gepland staan. Hoe leuk!

Verder hebben we al veel papier werk geregeld. Alle verzekeringen, abonnementen en andere zaken zijn opgezegd. Nieuwe verzekeringen afgesloten.

Ook hebben we een goed idee voor extra werk straks in Curaçao. Ik ga er verder nog niets over vertellen, maar ik heb er echt een goed gevoel over. Of het ook echt gaat lopen is natuurlijk de vraag, want dat weet je nooit van te voren. Meer daar over binnenkort.


 

Het is zo onwerkelijk dat we volgende maand al in Curaçao wonen. Momenteel ben ik gewoon elk weekend helemaal vol aan het plannen om nog met vrienden af te spreken. Ja, ik ga ze toch wel missen hoor.

Toch kan ik niet wachten om te gaan. De tijd kan me eigenlijk niet snel genoeg gaan. Het is koud hier. Ik heb m’n zonnetje nodig..

* Lees hier ons hele verhaal over onze verhuizing naar Curaçao.

* Lees hier alle praktische informatie over het verhuizen naar Curaçao.

mambo beach curacao

16 reacties

 1. zegt:

  Hmm ik wil graag lezen hoe je eerste ervaring met Curacao is geweest, maar na veel zoeken, kan ik dat kopje dan net weer niet vinden.
  Wat ik ook wel mis zijn de kosten die je gaat maken, hoeveel kost je appartementje? Wat kosten al je papieren? Ik ben namelijk erg nieuwsgierig!

  1. Diana zegt:

   heej,

   je kan doorklikken naar de 2e pagina onder de artikelen (heb ondertussen al zoveel geschreven dat t niet meer op 1 pagina past haha) maar hier zijn die linkjes:
   https://eiland-meisje.nl/1e-indruk-curacao/ en https://eiland-meisje.nl/wonen-in-curacao-2/

   De kosten die we maken hou ik allemaal bij en daar komt ook zeker een artikel over online als de verhuizing achter de rug is. (je bent namelijk niet de enige die erg nieuwsgierig is haha)

 2. Mijn droom! Ik ben nu 5 jaar terug van Curaçao en wat heb ik een heimwee.. Geweldig dat jullie het gewoon gaan doen!

 3. zegt:

  Wat een lieverds, jou schoonouders! Enorm fijn dat het zo opgelost kon worden. En het aftellen.. Heer-lijk! Gelukkig ga ik in december ook naar de zon anders had de jaloerse eraf gedropen denk ik.. Haha 🙂

 4. zegt:

  Spannend! Nu schiet het echt op! Ik vond de laatste maand best heftig. Wetende dat je straks weg bent en dus iedereen gedag gaan zeggen… maar echt wat een tof vooruitzicht!

 5. zegt:

  Jaaa hier gaat het ook al snel. Al ga ik ‘maar’ voor 2 maanden naar Curaçao. Wellicht bevalt het wel en gaan we daar ook wel wonen/werken als we afgestudeerd zijn? Wie weet! Spannend voor jullie hoor!

 6. Oh wauw, je gaat al bijna! Wat spannend! En wat fijn dat Akira wordt mee gebracht door je schoonouders, een stukje zorg weg! Succes met de laatste voorbereidingen!

 7. Wendy zegt:

  Wow nu gaat het echt opschieten. Ik ga in feb 3 weken op vakantie naar curacao om alvast een kijkje te nemen en dan hopelijk 2017 verhuizen. Vind je bikini ontzettend leuk. Is dat een van je eigen ontwerpen?
  Hoop dat ze straks ook in curacao te koop zijn in de juiste maat 🙂

  1. Diana zegt:

   ja gaat echt snel nu he 😀 alvast heel veel plezier op je vakantie. moet goed komen. zeker tijdens carnaval haha 😀
   en dankjewel, dat is een bikini van mijn eigen ontwerpen ja 🙂 ik ga ze vanaf volgend jaar op curacao verkopen.

 8. zegt:

  Whaaaaaa. Zo spannend!!!

 9. zegt:

  Whaaaa spannend en leuk en fijn en nog veel meer van dat! BTW jij bent toch getrouwd?

  1. Diana zegt:

   hihi klopt. Maar ik noem ‘m nooit man, omdat dat zo oud klinkt :’) 😛 en hij mag mij al helemaal geen vrouw noemen. (ik zit nog in de ontkenningsfase van het ouder worden 😉 )

   1. zegt:

    Wat grappig, ik vind het juist zo puberaal om mijn vriend nog steeds vriend te noemen, dat hij maar opschiet met dat aanzoek ^^ En wat leuk trouwens dat je hondje mee kan zonder extra kosten 🙂

 10. zegt:

  echt zo tof dat het volgende maand al zover is! wordt echt een toffe tijd dat weet ik zeker! Ga er vooral van genieten en nu lekker veel tijd doorbrengen met familie en vrienden!

 11. zegt:

  Ahh super spannend, maar wel leuk dat je gelijk weer bezoek krijgt!

 12. Wel spannend hoor 😀 Super leuk dat je ons zo op de hoogte houdt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *