Pirates bay

pirates bay curacao - strand

Pirates Bay ligt naast het Hilton hotel aan de Piscadera baai in Willemstad. Je kan voor de ingang van het strand gratis parkeren.

Je komt het strand op via het bijbehorende restaurant, daar betaal je entree, en eventuele huur voor een bedje. Het restaurant ziet er al echt mooi uit, maar als je er doorheen loopt en aankomt op het strand kijk je je ogen weer uit. Want ook Pirates Bay is weer een prachtig strand. Wel heel klein en knus. En het ziet er erg gezellig uit.

allemaal bedjes aan de rand van het water, en onder de bomen. Voor het restaurant zijn nog een aantal tafels met grote rieten parasols. Je kan gewoon vanaf het strand het water in, maar er ligt ook een pier in het water met trapje.

Het schijnt dat je hier ook mooi kan snorkelen, maar dat heb ik niet gedaan, dus ik kan hier niet mijn mening over geven.

Toen wij er waren was het gezellig druk. Nog wel voldoende plek op het strand, en je lag niet half op elkaar, maar het was ook niet bijna leeg. Wel heb ik gehoord dat het soms wel erg druk kan worden, door de naastgelegen hotels. Wij waren er net na de carnavalsvakantie, dus wie weet, als we de week ervoor waren gegaan het wel erg druk was geweest..

Pirates Bay is zeker een aanrader, vooral als je wel graag naar een strand gaat dat van alle gemakken en gezelligheid voorzien is, maar liever niet naar zo’n massaal strand als Mambo beach of Jan Thiel gaat.

Entree kosten voor Pirates Bay:

Volwassenen betalen 3.75 gulden en kinderen 1.75 gulden entree bij Pirates Bay. Voor een strandbedje zijn de kosten 5  gulden per stuk.

Faciliteiten op Pirates Bay:

Dit kleine strandje is van alle faciliteiten voorzien. Er is een prima restaurant aanwezig waar je kan ontbijten, lunchen en dineren, zelfs met de voetjes in het zand. Er zijn toiletten en douches aanwezig, die toen wij er waren ook schoon waren! Je kan er strandbedjes huren. Er is voldoende schaduw aanwezig door de bomen op het strand. Ook is er een duikclub bij Pirates Bay. Je kan jetski’s huren. En op een soort van scootertje onderwater rijden/varen (klinkt raar, en zo ziet het er ook wel een beetje uit haha, maar het lijkt me ontzettend tof!).

Foto’s van Pirates Bay:

pirates bay curacao - strand

pirates bay curacao - strand

pirates bay curacao - strand

pirates bay curacao - strand

En nog een filmpje van Pirates Bay:

 

Klik hier voor een overzicht van alle mooi stranden van Curacao

Wat vind jij van Pirates Bay?

 

11 reacties

 1. Romy zegt:

  Het is een lekker strandje! Helaas is de pier die jij beschrijft helemaal kapot. Ik weet niet waardoor, maar je kunt nu enkel via het strand nog het water in. Let wel op, er liggen flinke stenen.

  Qua snorkellocatie viel het ietwat tegen. Het zijn voornamelijk dezelfde vissen. Bij Mambo zagen wij meer tropisch ogende vissen.

  1. Diana zegt:

   ja klopt. jammer he. is door het slechte weer gekomen. Hopelijk gaan ze het wel weer opknappen.

 2. zegt:

  Wauw, wat een paradijs.. Wat heb je een prachtige Blog. Ik ga je volgen via Bloglovin.

  1. Diana zegt:

   dankjewel! en leuk. 😀

 3. zegt:

  Wat een paradijsje op aarde, lijkt mij heerlijk om hier eens een daagje te vertoeven met mijn billen in het zand <3

  1. Diana zegt:

   haha ja ik kan ook echt niet meer wachten om daar een dagje te vertoeven 😀

 4. Het is daar echt prachtig 😀

  1. Diana zegt:

   klopt 😛 haha.

 5. zegt:

  Wat is het daar prachtig en het kost nog niet zoveel. Daar kan je vast en zeker mooie foto’s maken. 🙂

  1. Diana zegt:

   ja echt mooi he. en je kan er idd mooie foto’s maken. maar dat kan op zoveel plekjes daar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *