Review hondenbed

Hoe leuk, Akira heeft laatst gewoon een cadeautje ontvangen. Hondenbed.nl stuurde namelijk een prachtig hondenkussen op voor Akira.

Uiteraard heeft ze voor een roze kussen gekozen. Zo baasje zo hondje zeggen ze wel eens. Ook mocht ze nog een extra hoes uitzoeken. Ze heeft gekozen voor een groene die van materiaal gemaakt is dat ook buiten kan liggen. Aangezien wij volgend jaar vooral veel buiten gaan leven, vond ik dat wel een goede keuze.

Toen het pakketje binnen kwam schrok ik in eerste instantie wel. We hadden maatje L besteld en ik vond hem toch wel erg groot. Ik denk dat als je niet zoveel ruimte hebt een M beter zou zijn voor een hond van Akira’s formaat. Gelukkig hebben we wel genoeg ruimte in de woonkamer dus het vormde geen probleem. – Akira zit een beetje tussen een middelmatige en grote hond in. Een tikkeltje kleiner dan een labrador – Dus mocht je voor je eigen hond ook zo’n kussen willen, kun je daar rekening mee houden. De maten staan trouwens ook gewoon op de website, maar ik ben zo’n iemand die dat niet leest.

Het 2e wat me opviel, was dat het kussen er wel erg comfortabel uit zag. Stiekem heb ik dan ook het kussen eerder getest dan Akira. Moet kunnen toch? En ja, het ligt net zo comfortabel als die er uit ziet. Helaas weet ik niet wat Akira er van vindt, want ik spreek geen honds, en Akira geen Nederlands, maar ik denk dat ze er wel heel erg blij mee is.

Natuurlijk heb ik ook een overload aan schattige foto’s gemaakt voor jullie.

hondenbed honden kussen review

hondenbed honden kussen review

hondenbed honden kussen review

hondenbed honden kussen review

hondenbed honden kussen review

hondenbed honden kussen review

hondenbed honden kussen review

Akira is wel niet zo fluffie meer zoals ze was. Ze is nog steeds de mooiste hond van de wereld, maar ze was nog zoveel mooier. Een tijdje geleden is ze gesteriliseerd, en door de narcose is ze heel haar vacht verloren. Schijnt normaal te zijn. Ze baalde wel, dat ze niet op haar allermooiste op de foto kon. Ijdeltuit dat ze is.

Ze vind het wel leuk dat ze nu eindelijk eens een heel artikel voor haarzelf gekregen heeft. Ze wil altijd mee op de foto als ik outfit foto’s aan het maken ben. Dan komt ze er lekker bij staan. Of er precies voor, zodat mijn outfit helemaal niet meer zichtbaar is.. Of ze springt boven op mijn fotograaf – vriendje – die in de meest onmogelijke posities op de grond zit of ligt om die perfecte foto te kunnen maken.  Of een lik over de lens, want waarom ook niet.

 

Dikke knuffel van Akira.

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

15 reacties op “Review hondenbed

 1. Gea

  Wat een handige kussen, we hebben een simpele en goedkope mand voor ons klein hondje maar die bijt hij al hellemaal kapot helaas.

  Reply
 2. Gieneke

  Wat een dotje is het toch! En leuk. zo’n kussen! Onze hond (schotse collie) heeft ook z’n eigen bed en hij is er vooral in de winter heeeel erg blij mee 🙂

  Reply
  1. Diana Post author

   nee, een akita inu. die zijn een tikkeltje groter dan een shiba. qua karakter en uiterlijk lijken ze wel veel op elkaar. Dat fluffie haar dat hoort eigenlijk niet bij deze hond. dat is een genetische afwijking.

   Reply
 3. Eline

  Je hebt echt een supertoffe persoonlijkheid Diana en die stroomt echt door in je blog. Jouw blog behoort zeker tor mijn favorieten (just so you know 😉 )
  Ps Akira is een heel erg mooie naam en een heel erg mooie hond. Die foto’s zijn echt prachtig !

  Xxx

  Reply
 4. Karen

  Oh wat een knapperd is ze. Echt zo’n knuffelhond. Heel lief. En wat een fijn kussen. Daar zou Cookie ook wel blij mee zijn!

  Reply