lekker leven op bandabou

kleine knip curacao - strand

ja hier ben ik weer met een verhaaltje over mijn leventje op Curacao. Ik heb al verteld dat ik naar Bandabou verhuisd ben. Samen met mijn vriend ben gaan wonen. En 5 honden. En nu ga ik je vertellen dat het heel goed bevalt.

Het bevalt heel goed om weer in een huis te wonen met grote porch en tuin.

Het bevalt om uitzicht te hebben op het Christoffelpark.

Het bevalt om samen te wonen met die leuke man van me.

Het bevalt om 5 hondenvriendjes te hebben. al zou ik er nog wel meer willen hebben, maar dan gaat die leuke man weer weg heeft’ie me verteld.

Het bevalt goed om dicht bij de mooie stranden te wonen en na t werk nog even een duik te nemen in dat helder blauwe water.

Het bevalt om lekker rustig en vrij te wonen.

En het bevalt al helemaal dat mijn vriend en ik onze eigen business op aan het zetten zijn. Eiland tourtjes op Curacao. Privé, zodat onze gasten alle aandacht krijgen en zelf mee kunnen bepalen wat ze allemaal willen zien.

Het leven is goed en we genieten er volop van. Zoveel mogelijk leuke dingen doen. Van leuke dingen doen ons werk maken. Lekker eten en dagjes strand. Op ontdekking uit om nog meer plekjes te ontdekken. Plekjes die laten zien hoe mooi het hier is. Plekjes die weer laten zien hoe mooi het eiland is waar we op wonen. Want dat we op een paradijsje wonen valt niet te ontkennen.

Dushi bida.

 

kleine knip curacao - strand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *