Hulp bij je oriëntatie reis naar Curacao

woning grote berg curacao

Heb jij plannen om binnenkort naar Curacao te verhuizen? Super goed idee, want het is heerlijk wonen hier. Maar ik snap wel dat er behoorlijk wat bij komt kijken. 4 jaar geleden wist ik namelijk ook nog niets over Curacao, en al helemaal niet over de verschillende wijken, en had ook geen flauw benul van waar op dit eiland ik dan zou willen wonen. Maar daarvoor heb ik nu de oplossing voor jullie.

Al regelmatig heb ik van verschillende mensen de vraag gehad of ik ze kan helpen met de verschillende wijken, de keuze in het bepalen welke wijk bij ze past en tips en adviezen over het eilandleven kan geven. bijvoorbeeld om een dagje mee rond te rijden. Nu beste mensen, dushi’s, toekomstige eiland bewoners, het is mogelijk!

Ik, en mijn vriend, want ook hij weet veel over het eiland, nemen je een dagje mee op pad. We gaan de verschillende wijken bekijken. Horen je wensen aan, en geven je advies. Maar niet alleen dat.. Ook geven we je praktische tips. De voordelen en nadelen van bepaalde wijken. Laten we zien waar je bijvoorbeeld een kast, servies of een puppy kunt halen. Tijdens het ritje is ook genoeg tijd om vragen te stellen over Curacao, en het verhuizen er naar toe. We maken er een leuke, maar vooral informatieve dag van.

Wat kost dat dan?

Jullie snappen natuurlijk wel dat ook wij gewoon elke maand de huur moeten betalen, en we in onze vrije tijd liever met onze reet op het strand liggen. Dus er zit wel een prijskaartje aan verbonden. 199,- Euro. 

Wat krijg je ervoor? 

We halen jullie in de ochtend op, zo rond een uurtje of 9 /10. Rijden de hele dag verschillende wijken rond. Laten je verschillende plekken op het eiland zien, die vast en zeker nog van pas komen. En je mag ons alles vragen. Of we op alles antwoord geven, kan ik niet beloven. Je krijgt veel praktische tips en natuurlijk ook gewoon veel informatie over het eiland. En wij zorgen ervoor dat er voldoende koude awa di lamunchi aanwezig is voor de hele dag. rond een uurtje of 4 / 5 brengen we je weer terug waar we je opgepikt hebben. Of je moet ons eerder moe zijn, dan kunnen we je ook eerder terug brengen.

En op het moment dat je daadwerkelijk hier komt wonen en je wil vanuit Nederland een woning zoeken, dan kan ik je daar ook mee helpen. Meer info.

Neem nu contact op, en we plannen een dagje in. Tot snel. 

real estate fotografie Curacao
DCIM100MEDIADJI_0325.JPG

 

1 reactie

  1. […] Tip voor als je meer over de wijken te weten wil komen tijdens je voorbereidende trip op Curacao. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *