Weekoverzicht!

varen Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


En alweer een drukke week met allemaal leuke dingen. Ik denk dat ik komende week maar eens wat rustiger aan ga doen, want ik ben vort letterlijk elke dag van huis.

Maandag had ik een fotoshoot. Ik was weer naar de plek gegaan waar ik de meeste shoots doe. Bij Piscadera op het strand. Het is zo mooi daar, en ik vind het zo raar dat bijna niemand daar komt. Voor mij natuurlijk mooi meegenomen. Minder kans op mensen op de achtergrond, en het is ook nog eens vlak bij mijn huis. Na de shoot ben ik nog even op het strand gebleven om de zon langzaam de zee in te zien zakken. Het mooiste moment van de dag.

moomba beach Curacao

Dinsdag ben ik na het werk ook nog even na het strand geweest. Bluebay dit keer. Nog dichter bij huis en ook een heerlijk strand. En ook hier heb je prachtige zonsondergangen. Vaak ga ik dan rond een uurtje of 4/5 naar het strand tot dat de zon weg is. Een heerlijke afsluiter van al weer een dag. In de avond ben ik naar een netwerk borrel van Internationaal Ambitieus geweest. Weer leuke interessante mensen ontmoet. Ik werd nog mee uitgevraagd voor een hapje en drankje bij Bluebay de dag erop. Was ook een gezellige avond.

Blue bay Curacao Sunset

Donderdag was ik uitgenodigd door de mannen van Internationaal Ambitieus om hun handelsmissie mee af te sluiten in de Locobus. Ik had die bus natuurlijk al heel vaak rond zien rijden hier over het eiland, maar had er nog nooit ingezeten. Dus leuk om dit eens mee te mogen maken. Het was echt zo tof. Dit wil ik vaker doen!

loco bus Curacao

En toen stond het weekend al weer voor de deur. Wat gaat de tijd snel hier. Later op de middag weer even naar Bluebay geweest om het weekend in te luiden. De leguaan die er rond liep was absoluut niet bang. Ik kon super dichtbij komen.

leguaan Curacao

‘S avonds zijn we sushi gaan eten. En wat was het weer lekker. Veel te veel gegeten natuurlijk, dus ik belande uiteindelijk met een mega after-dinner-dip op bed, terwijl ik eigenlijk nog andere plannen had. Ik leer het ook nooit. ‘Niet te veel eten als je nog plannen hebt.’ 

sushi katsu Curacao

Zaterdag ben ik de dag eerst lekker rustig begonnen met een combinatie van wat werken vanuit bed en filmpjes kijken. ‘S middags ben ik nog naar een zwembad geweest. Eens wat anders dan het strand. Geen zand overal is ook wel eens fijn. Daarna ben ik naar Coral Estate gereden want ik mocht getuigen zijn van een huwelijksaanzoek. Ik mocht zelfs de foto’s maken. Hoe leuk!

zwembad Curacao

En toen ik toch op Coral Estate was, ben ik nog even bij een vriendinnetje langs geweest die daar met haar ouders op het park was. Lekker gegeten en drankje gedaan, en toen was het weer tijd om te gaan. Want ’s avonds had ik nog afgesproken voor een avondje Zanzi en Mojito’s.

Zondag was ook weer zo’n fijne dag. ‘S ochtends lekker op bed chillen. En voor ik plannen voor de middag kon maken, vroeg een vriendin of ik op de boot kwam chillen. Van bed naar boot is best een verbetering toch. Echt een heerlijke middag op het water en daarna nog even een hapje wezen eten in de stad. Later ben ik nog even naar W&W geweest, maar daar draaien ze vort zulke verschrikkelijke muziek dat ik ook weer op tijd weg was. Lekker op tijd naar bed.

varen Curacao

Het was weer een geweldige week, op naar de volgende. Bon siman!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *