Monday quoteday #1

making a big life change is pretty scary. but, know wahat's even scarier? Regret

Het eerste vaste rubriekje op mijn blog. Monday quoteday. Elke maandag ochtend zet ik een nieuwe quote online op mijn blog. Met daarbij een persoonlijk stukje tekst.

 


 

De allereerste quote in deze rubriek is er 1 die nogal toepasselijk is op mijn leven op dit moment.

making a big life change is pretty scary. but, know what's even scarier? Regret

De stap die ik dit jaar ga maken is best eng. Leuk eng, dat wel. Het is namelijk niet niets om alles hier op te geven, me koffers –lees: grote zeecontainer- te pakken, en een enkeltje naar de andere kant van de wereld te boeken. Wat nou als het toch niet bevalt daar? Of als we onze vrienden en familie te erg gaan missen? Best eng dus..

maar de gedachte, dat je later op oude leeftijd terug kijkt op je leven, en je bedenkt wat je eigenlijk allemaal had kunnen doen, dat is nog veel enger.

Nee, dat zal me niet gebeuren. Ik wil later geen spijt hebben van de dingen die ik niet gedaan heb.

Dus hoe eng deze stap ook is, ik ga hem maken, en heb er het volste vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. En dat ik later op m’n oude dag, met een glimlach terug kan denken aan wat ik allemaal gedaan heb.

4 reacties

 1. Super ! Veel succes en ben zeker dat dit wel positief zal meevallen hoor 🙂

  1. Diana zegt:

   dankjewel! ik denk het ook wel 😉

 2. Super leuk zeg! Deze quote past ook wel bij mij, ik ga na mijn studie ook naar het buitenland, wel voor bepaalde tijd, maar ook als ik een baan aangeboden krijg ga ik. Ik wil later geen spijt krijgen van dingen die ik niet gedaan heb. Wel super vet dat jij gewoon een enkele reis boekt!

  1. Diana zegt:

   super leuk! weet je al waar je heen gaat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *