Outfit: Zwarte kokerrok.

Deze keer een chique outfit. Totaal anders dan de meeste outfits die ik online heb staan, maar niet minder mij. Eigenlijk draag ik best vaak nette kleding. Het is gewoon toevallig dat er nog nooit zo’n look online is gekomen. Maar ooit moet de eerste keer zijn toch.

Als basis heb ik de zwarte kokerrok genomen. Ik wilde deze netjes maar toch niet te serieus combineren. Een zwarte kokerrok kan nogal snel zakelijk overkomen, en dat wilde ik voorkomen.

Daarom heb ik voor een doorschijnende kanten top gekozen in een knalkleurtje. En nette pumps, met een speels detail op de hak. De pumps vind ik zo mooi, maar helaas ben ik geen held op naaldhakken. Daarom draag ik ze eigenlijk bijna nooit. Ik denk dat ik ze ga verkopen. Ik kan straks toch niet al mijn schoenen meenemen naar Curaçao. Maar wel met pijn in mijn hart.

De mooiste accessoire is toch wel mijn nieuwe tattoo. Afgelopen woensdag laten zetten, en ik ben er zo blij mee. Ik zit de hele tijd naar mijn arm te kijken haha. Ik kan niet wachten tot dat die helemaal genezen is. Hij is nu aan het vervellen, en ik moet me zo inhouden om er niet aan te gaan pulken. Natuurlijk heb ik er ook meteen goede foto’s van gemaakt, zodat ik ‘m nu goed aan jullie kan showen.

zwarte kokerrok combineren - outfit

zwarte kokerrok combineren - outfit

zwarte kokerrok combineren - outfit

echte tattoo henna stijl - henna style tattoo.

echte tattoo henna stijl - henna style tattoo.

zwarte kokerrok combineren - outfit

house of harlow schoenen

 • Top – Primark
 • Rok – SET
 • Schoenen – House of Harlow
 • Ketting – Akira Jewelry
 • Armbanden – Buddha to Buddha en onbekend

Wat vinden jullie van deze outfit?

Meer outfits van mij!

Follow

Diana

Praat gezellig mee

33 reacties op “Outfit: Zwarte kokerrok.

 1. Pingback: ervaring tattoo laten zetten - pijnlijk? - eiland meisje

 2. Saartje

  Je schoenen:O <3 zo mooi! Wauw ik ben verliefd haha. Super toffe outfit, leuk gecombineerd. Moet wel even wennen aan je tattoo maar staat je wel heel mooi!

  Reply
 3. Romy

  Leuke outfit, dat kleurtje van de top staat je heel mooi. Je mag best wat vaker outfits plaatsen, erg leuk!

  Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel. nee ze zijn niet te groot, al zie ik nu dat dat op sommige foto’s wel zo lijkt.

   Reply
  1. Diana Post author

   haha gelukkig heeft niet iedereen de zelfde smaak. zou ook beetje saai zijn als iedereen in het zelfde loopt 🙂 en dankjewel!

   Reply
 4. Yasmine

  Waaaaaauw wat is je tattoo MOOI geworden! Ik vind het een prachtige plaats, zo boven op je onderarm. Heel sierlijk en vrouwelijk en mooi! <3

  Reply
 5. Sabine

  Ik kan niks anders zeggen dan: hubbah hubbah!
  Je complete plaatje is echt GE-WEL-DIG!

  En je hakken met je outfit en je tattoo aahhh, t is dat ik getrouwd ben..haha grapje 😉 Goed gestyled!

  Je tattoo is awesome, een mooi design..vrouwelijk en totaal niet storend.

  Reply
  1. Diana Post author

   thnx! en ja mooie armbanden zijn dat ja. ik was ooit op bali en daar kostte ze nog minder dan de helft als hier. ik baal dat ik er niet meer gekocht had haha.

   Reply
 6. Mandy

  Leuke outfit, het shirtje en de schoenen vind ik ontzettend leuk. En natuurlijk je tattoo; wauw, wat ziet het er mooi uit en wat staat het je goed. Jij bent echt het perfecte voorbeeld dat een grote tattoo niet perse asociaal / onfatsoenlijk / niet-vrouwelijk is. Het staat je echt zo classy en mooi! (dit moet ik aan mijn moeder laten zien als ze weer eens zegt dat ik met een tatoeage “nooit een baan zal vinden blabla”, haha)

  Reply
  1. Diana Post author

   dankjewel mandy, heel leuk om te horen. (en moeders hebben altijd wel smoesjes om geen tattoo te nemen haha. als je echt geen tattoo op je werk mag, dan kun je toch gewoon kleren erover doen…)

   Reply
   1. Mandy

    Haha, ja dat is ook weer zo! Sowieso denk ik dat er in de branche waar ik voor studeer (en dus later ga werken) niet zo moeilijk over wordt gedaan over tattoos 🙂

    Reply