papa op bezoek

boka sami strand

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Dus elke maandag kun je hier lezen over mijn leven op dit mooie eiland.


Het was weer een ontzettend gezellige week met heel veel strand bezoekjes, restaurantjes, drankjes, en gezelligheid.

Maandag had ik met een kennis afgesproken. Vorige keer dat hij op Curacao was zijn we een hapje wezen eten en dat was best wel heel gezellig, dus nu zijn we weer een hapje wezen eten. En ook deze avond was weer erg gezellig.

Dinsdag kwam papa aan op Hato. Mijn broertje ging hem ophalen en daarna kwamen ze langs bij mij. Ik moest thuis blijven want ze kwamen van de pestcontrol langs. 1 Grote dierentuin bij mij thuis. Sommige zijn leuk hoor. Zoals de kleine gele vogeltjes die momenteel een nestje aan het bouwen zijn onder m’n palapa. Andere zijn minder leuk, dus daar moet wat aan gedaan worden.

We hebben even bij mij thuis gezeten en daarna zijn ze naar mijn broertje gegaan, waar hij logeert. ‘S avonds hadden we weer afgesproken om een hapje te gaan eten met z’n allen.

Wel handig ook dat papa hier nu is. Mijn schilderijen hangen eindelijk aan de muur nu. Komt onderstaande jullie niet bekend voor? Dat is een kleine versie van de muurschildering op Mambo. Ik vind die zo mooi en een vriend van me kwam toen hij hier was de schilderes tegen op Hato en heeft toen om een kleine versie gevraagd en me cadeau gegeven. Super mooi.

huis-curacao

1 Van mijn andere schilderijen hebben mijn honden gesloopt helaas. Al anderhalf jaar staan die op de grond, en net 1 dag voor ze opgehangen zouden worden hadden ze zoiets van, laten we die eens lekker kapot maken..

Net zoals mijn leuke loungehoekje. De kussens vind ik regelmatig aan de andere kant van de tuin en de kaarsjes zijn al gesneuveld. Leuk hoor.. honden.

akira

Uiteraard ben ik deze week ook veel op het strand geweest. Altijd als er bezoek uit Nederland is, heb ik ook een beetje vakantie. Boekje mee en heerlijk relaxen op een strandbedje.

kokomo curacao strand

Vrijdag ben ik na werk naar de happy hour bij Chill gegaan. Samen met mijn vader en ik had met nog iemand afgesproken. Het was gezellig en er kwamen nog meer mensen. De plannen om om 7 uur nog even boodschappen te doen en thuis te eten waren dus al snel van tafel geveegd. Sowieso heel het plan van eten werd van tafel geveegd. Het restaurant waar we beland waren, daar was de stroom eruit geklapt. Dus op een paar koude hapjes na, kwam er van eten niet veel meer terecht.

chill curacao

De dag erna zijn we al vroeg naar het strand gegaan. Mijn vader ging duiken met een vriend en ik ging lekker op het strand mijn boekje verder lezen. Dit strandje is in Boka Sami. Prachtig gezicht met al die vissersbootjes in het water, maar het strand zelf is minder fijn om op te liggen.

boka sami strand

‘S middags zijn m’n vader en ik nog doorgegaan naar Karakter. Ook een heerlijk plekje. We zijn blijven liggen tot de zon weg ging en daarna zijn we wat chinees wezen halen wat we gewoon bij mij thuis opgegeten hebben. ‘S avond ben ik nog opstap geweest wat ook weer erg gezellig was.

karakter Curacao

Zondag zijn we met de hele familie – oké, het gedeelte dan wat momenteel op Curacao is – naar Cas Abou geweest. M’n broertje en z’n vriendin hebben nu ook vakantie dus konden we nog even wat met z’n allen doen voor m’n vader weer terug gaat.

cas abou Curacao

‘S avond zijn we nog een hapje wezen eten met zijn allen, en toen zat er al weer een een week op.

uiteten-curacao

 

Bon siman!


Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *