Dit is waarom bloggen zo geweldig is

Emigreren naar Curacao

Bloggen is gewoon geweldig. De bloggers onder mijn lezers zullen het vast wel begrijpen. Mensen die niet bloggen snappen soms niet waarom het zo leuk is om te doen. Want waarom zou je voor je lol elke dag een stukje tekst schrijven en op internet gooien? Waarom zou je je halve leven delen met onbekenden?

Nou, hierom!

 • Als je een receptje online zet, en je een paar uurtjes later een foto krijgt van iemand die het ook echt heeft gemaakt. En het nog heerlijk vond ook. #geluksmomentje
 • Al die lieve en leuke reacties onder de artikelen blijven ook altijd leuk. Elke keer wordt ik blij van jullie reacties. #geluksmomentje
 • Leuke mensen in real life ontmoeten. Mensen die ik zonder mijn blog nooit had gekend. #geluksmomentje
 • Bakken met geld besparen. Ja dankzij tips van mijn lieve lezers heb ik nu al duizenden euro’s bespaard op de emigratie naar Curaçao. #geluksmomentje
 • Samenwerken met bedrijven. Prachtige spulletjes krijgen zodat je daar een mooi artikel over kan schrijven. Blijf het bijzonder vinden dat bedrijven met mij samen willen werken. Vooral omdat ik nog helemaal niet zo lang blog. #geluksmomentje
 • In contact komen met mensen die eerder naar Curaçao gingen of die nu ook op het punt staan om te emigreren. Zonder mijn blog was dat niet gebeurd. #geluksmomentje
 • Als ik zie dat mijn bezoekersaantallen weer omhoog zijn gegaan. Zelfs in de zomer. #geluksmomentje
 • Als blijkt dat ik mensen echt kan helpen met een artikel. Dat ik net die informatie heb die ze zochten. Op een of andere manier voelt dat echt heel gaaf. #geluksmomentje
 • Toen ik eindelijk op de eerste pagina van google stond als je zoekt naar ‘emigreren Curaçao’. Nu op naar de 1e plek! #geluksmomentje
 • Als ik een leuk mailtje krijg van iemand die mijn blog gelezen heeft. Zo leuk dat mensen gewoon de moeite nemen om me te mailen. #geluksmomentje
 • Van elke nieuwe volger op social media wordt ik ook blij. Elke keer als ik een facebook melding krijg met [ … ] vindt jouw pagina ‘eilandmeisje’ leuk, maak ik een vreugdendansje van binnen. Ook met reacties op mijn posts, want ook dat is geweldig. #geluksmomentje

Emigreren naar Curacao

Vraagje aan de bloggers onder ons, Waar wordt jij gelukkig van – blog gerelateerd – ?

13 reacties

 1. zegt:

  Leuk artikel! Bloggen is inderdaad helemaal geweldig. Ook al kost het heel veel tijd, het is zo leuk om te doen. Het is een hobby, waar je een hele boel voldoening uit kan halen. 🙂

 2. zegt:

  Jaaa, leuk om te lezen! Ik word altijd heel gelukkig van een nieuwe reactie op één van mijn artikelen, zo leuk! Daarnaast maak ik ook altijd een vreugdedansje als ik een nieuwe volger heb hihi

 3. zegt:

  Ja, allemaal superleuke dingen die bij het bloggen horen! En van zulke positieve artikelen schrijven word je zelf ook helemaal blij lijkt me 😉 Voor mij is het altijd een #geluksmomentje als ik een lieve reactie krijg, iemand die ik heel tof vind me terug volgt… Dat soort dingen. Bloggen is gewoon leuk!

 4. Bloggen is zeker super leuk! Ik vind alles wat je hebt geschreven ook leuk en inderdaad het voelt allemaal als geluksmomentjes!

 5. zegt:

  Ja bloggen is zó fijn! Leuk lijstje en wat een super toffe foto!

 6. Helemaal mee eens! Ik blog nog niet zo lang, maar het is superleuk om te doen. Ik word er gelukkig van als ik weer een leuke blogpost heb geschreven en er helemaal tevreden over ben. Ik word er nóg gelukkiger van als iemand een lieve reactie achterlaat. En het lezen van andere leuke blogs, dat vind ik ook zo fijn!

 7. Heel erg gaaf artikel! Soms is het gewoon raar dat je door je blog zoveel voor anderen kan betekenen, maar wel super tof als je dit te horen krijgt.

 8. Heerlijk artikel. Ik kan me hier wel bij aansluiten 🙂 Als ik wist dat bloggen zo leuk was, was ik veel eerder begonnen hihi. Door het bloggen heb ik geleerd om – enigszins – met een spiegelreflex om te gaan. En dat vind ik eigenlijk wel leuk!

 9. zegt:

  Wat een positief artikel! Zelf heb ik ‘in het echt’ geen contact met andere bloggers maar het lijkt me inderdaad wel heel leuk om op deze manier vriendinnen te maken. Top dat je zo hoog in Google staat, dat doe je goed! Sowieso leuk dat je blog zo hard groeit, al verdien je dat ook wel 😉

 10. zegt:

  Leuk hè 😀 ik raak er ook maar niet over uitgepraat hihi!

 11. zegt:

  Mee eens! Bloggen is geweldig! 😀

 12. zegt:

  Ik had toen ik begon met bloggen nooit kunnen denken dat ik het zo leuk zou vinden! 🙂
  We hebben misschien geen super grote blog of veel volgers, maar elke extra reactie of volger maakt me oprecht blij!

 13. Zo leuk en herkenbaar ook. Ik blog pas heel kort maar merk nu al dat je er zoveel positieve energie van krijgt. Lieve, leuke reacties. Bedrijven die met je willen samenwerken, mensen die op je blog een artikel willen plaatsen: wow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *