Winactie – Festival tickets! AFGELOPEN!

Zijn jullie net zo gek op festivals dan ik? Dan heb ik vandaag een verrassing! In samenwerking met Clubjudge mag ik namelijk 2 kaartjes weggeven voor Beachboom.


 Beachboom – Zon, zee en vette beats on the beach. Dat is Beachboom, de parel onder de dance events. Vergeet even wat je allemaal nog moet doen en geef je over aan de wondere wereld van Beachboom.


Dat klinkt niet verkeerd toch. Met te gekke DJ’s – chucky, Carnage, MOTi en nog veel meer -, een fantastische lokatie, en zoals ze nu voorspellen, geweldig weer, moet dit wel een leuk feestje worden.

beachboom2014-115 (2)

beachboom2014-107 (2)

Ik ben er bij. Jij ook? 

Beachboom vind plaats op 29 augustus van 4 uur in de middag tot 1 uur ’s nachts, aan de voet van de Brouwersdam in Renesse.

Je kan nu 2 gratis kaartjes winnen. En het enige wat je er voor hoeft te doen is mijn Facebook pagina te liken. Ow en even hieronder in de reacties laten weten dat je meedoet. Ik ben namelijk niet helderziend.

Zondag 23 augustus maak ik de winnaar bekend op mijn Facebook pagina.

* Ik zal de winnaar ook persoonlijk mailen, dus zorg dat je een juist mailadres invult.

** In verband met de snel naderende datum van het festival, vraag ik de winnaar zo snel mogelijk te reageren. Mocht je woensdag 26 augustus nog niet gereageerd hebben, dan loot ik een andere winnaar.

Follow

Diana

Praat gezellig mee

16 reacties op “Winactie – Festival tickets! AFGELOPEN!

 1. Noël van Bergen

  Beachboom, een pareltje tussen de dancefeesten, natuurlijk wil ik daar heel graag bij zijn haha. Dansschoenen aan en gaan

  Reply
 2. Isabel Jacon

  Voor alle niet helderziende onder ons: ik wil heel graag meedoen haha. Zou een feestje wel heel goed kunnen gebruiken. #voormijisnhetnueindelijkookvakantie

  Reply
 3. Caroline Duinhouwer

  Beachboom: het feest waar iedere eiland bewoner van Zeeland trots op is! Zo ook ik 🙂 daarom zou ik ook dit jaar weer graag aanwezig zijn en te genieten van de geweldige beats, sunset en onze mooie eiland!

  Reply
 4. Chantal

  Ik doe graag mee! Nog nooit op beachboom geweest, terwijl ik mijn hele leven al op dat mooie eiland woon :)!

  Reply
 5. Liz

  Jaaaaa daar wil ik heel graag heen. We gaan altijd nu nog geen kaarten maar wat zou het gord uit komen als we er 2 zouden winnen!!!! Mijn slippertjes staan al klaar kom maar op !!!!

  Reply
 6. Nicky

  Ik doe ook mee, hier wil ik erg graag het festivalseizoen afsluiten. Daarna zal mn geld ook wel op zijn denk ik 😉

  Reply