Living the good life @ Curacao.

santa barbara beach Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Hi dushi’s. Ik heb vanmorgen nep nagels laten zetten, en kan nu amper typen. lekker praktisch met mijn werk ook. Maar heb nu wel eindelijk mooie nagels (check m’n Instagram stories). Dan maar een uurtje langer doen over m’n blogs. Oke, 2 uurtjes, want in plaats van naar mijn scherm zit ik ook nog eens de hele tijd naar mijn nagels te kijken. Ze zijn zo mooi

Ook ben ik deze week maar eens gas gaan halen, want behalve slecht voor de portemonnee, is het ook niet al te best voor m’n lichaam om elke dag uiteten te gaan. Dus ik heb deze week heerlijk gekookt. Risotto, my specialty. En had ook 2 vriendinnen uitgenodigd om te komen eten. Was ook een avondje bij een van hun gaan eten zodat we toch nog af en toe wat gezonds binnen krijgen. Want de limoentjes in de bright zorgen niet voor voldoende vitamines.

We hebben sowieso afgesproken om gezonder te gaan doen. Maar dat mislukte op de maandag al. Eigenlijk zouden we salade gaan eten, maar dat werden toch weer de spareribs van Op=Op. Die zijn ook zo lekker. Het vlees valt gewoon van de botten en ze zijn ook heerlijk gemarineerd. Ik hou van eten. Woensdag zijn we met een groep pizza’s wezen halen en hebben we bij een vriendin thuis gegeten. Daarna nog een spelletje gedaan, en toen werd ik even in de make-up gezet want we gingen erna nog op stap.

Het weekend was ook weer echt genieten. Ik ben zo bruin geworden. Zaterdag hebben we de hele dag bij Porto Marie op het strand gelegen. Lekker vooraan bij het water. Het was echt een heerlijk dagje. Zwemmen, lekker lunchen, zonnen op het vlot in het water en leuke mensen. Daarna nog even snel naar Sambil omdat we nieuwe jurkjes wilden voor die avond, maar helaas ben ik niet geslaagd.

porto marie strand curacao

Zondag zijn we gaan varen met vrienden. En varen wil zeggen, de hele dag met de boot bij Santa Barbara liggen en lekker barbecueën, drankjes doen, fijne muziek luisteren, genieten van het leven en op een reuze unicorn over het water drijven. Echt dit is zo genieten. Dushi bida. En ’s avonds nog lekker door naar W&W om ook dit weekend weer goed af te sluiten.

santa barbara beach Curacao

Nu lijkt het net alsof ik vakantie heb, maar dat heb ik natuurlijk niet, want al die drankjes en hapjes moeten ook gewoon betaald worden. Maar zelfs van werkdagen maak ik leuke dagen. Zo neem ik m’n laptopje gewoon af en toe mee naar het strand. Ga ik op een van de loungebanken zitten, bestel ik een ijskoude Cola Zero, en ga ik schrijven. Maar meestal werk ik gewoon vanuit huis of kantoor hoor.

cabana beach Curacao

Bon siman!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *