Strandjes en hapjes

playa lagun curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Het was weer een week vol leuke dingetjes. Veel hapjes buiten de deur. Want gas op. En ja ik weet dat kun je gewoon bij laten vullen. Maar je weet toch.. doe ik morgen wel. Niet dus.

Maandag zouden we dus bij m’n buurmeisje koken want we hadden nog vlees over van de barbecue de dag eerder. En je zal het niet geloven.. maar ook haar gas was op. Dus ja dat werd ’t ‘m niet. Dan maar wat brood en popcorn in de bioscoop. Ik was nog een keer naar Girls Trip geweest. Die film is echt hilarisch, en aangezien de bioscoop op maandagen toch maar 5 gulden kost was ik gewoon nog een keer gegaan.

Dinsdag was ik overdag eerst naar kantoor gegaan om te werken, maar na een tijdje had ik behoeft om vanaf het strand te werken. Dus even naar Mambo gereden en daar lekker op mijn laptopje vanaf een loungebank zitten werken. Heerlijk dat dat gewoon kan. ‘S avonds gingen we met wat vriendinnen een hapje eten bij Op = Op. Daar heb je de beste spareribs van het eiland. Echt super lekker.

mambo beach curacao

Woensdag avond hadden we bij mij thuis afgesproken om eerst een drankje te doen om daarna te zweten bij Cabana. Wat is het hier toch warm joh. En daar al helemaal. Echt als je gedoucht hebt en je gaat je erna opmaken, kun je het best weer douchen want je bent dan weer zeiknat.

Ook zijn we nog een avondje pizza wezen eten bij Il Forno. Mn buurmeisje is verhuisd, en ze woont nu vlak daarbij. Ik was even naar d’r nieuwe huis wezen kijken en daarna zijn we pizza gaan eten dus. Later op de avond ben ik nog even met een andere vriendin gaan dansen bij Emporio.

Het weekend heb ik heerlijk doorgebracht op het strand. Zaterdag zijn we richting Westpunt gereden. Gewoon lekker ons eigen spulletjes mee. We zijn uiteindelijk bij playa Lagun gaan liggen. Super mooi strandje en we zagen nog een schildpad zwemmen.

playa lagun curacao

Zondag ben ik gewoon weer naar het strand gegaan. Alsof het vakantie is. Zo voelt dat nog steeds. Elke keer dat ik vrij ben en lekker naar het strand ga voel ik me alsof ik op vakantie ben. En dan bedenk ik me maar weer eens even hoe’n geluk ik heb dat dit niet een vakantie is, maar het normale leven. Soms vraag ik me echt af waarom mensen in landen als Nederland willen wonen terwijl je ook op een tropisch eiland kan wonen. ‘S avonds zijn we nog naar W&W gegaan om het weekend af te sluiten.

cabanabeach curacao

Het was weer een heerlijk weekje. Hoe was die van jou?


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *