Eiland tour Curacao

jeeptour curacao

Als je op Curacao bent is het zeker een aanrader om een eiland tour te boeken. Zeker als je geen auto hebt gehuurd, dan zou ik het zeker doen. Want anders zie je niets van al het mooist wat Curacao te bieden heeft. Het eiland is zo mooi. Je wil echt niet hele tijd in je hotel zitten en al het mooist wat Curacao te bieden heeft missen. Van de mooiste stranden, snorkelen met zeeschildpadden, flamingo’s spotten tot aan prachtige natuurparken.

Groeps-eilandtour of privé eilandtour op Curacao?

Vind je het fijn om gewoon alleen met je eigen gezelschap op pad te gaan? En hou je niet van wachten op andere mensen of heb je juist zelf wat meer tijd nodig om al het moois in je op te nemen. Dan kun je het best een privé eiland tour op Curacao boeken. Dan kun je vaak op eigen tempo de tour doen.

Hieronder kun je alle verschillende prive eiland tours op Curacao bekijken en reserveren.

Ben je juist meer van de gezelligheid en vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten. Dan is een groepstour waarschijnlijk meer jouw ding. Op Curacao zijn ook veel verschillende eiland tours met een groep. Bekijk ze hieronder.

Vooraf eiland tour op curacao reserveren?

Ik zou dat wel aanraden. Dan weet je in ieder geval zeker dat er plek is op de dag dat je graag zou willen. Vooral in het hoogseizoen kan het erg druk op Curacao zijn en loop je kans dat je mis grijpt.

Maar voor je gaat reserveren, laat ik eerst even zien wat voor leuks we allemaal hebben hier op Curacao.

Eiland tour met de Auto

Met de auto is misschien wel de meest relaxte manier om het eiland te ontdekken. Je zit lekker in de airco en vaak zijn deze tours privé waardoor je op eigen tempo het eiland kan ontdekken. Je maakt stops op mooie plekken om het eiland te leren kennen en meestal ook een stop op een strand om even af te koelen.

Eiland tour met de bus.

Als je van wat meer gezelligheid houdt en dus liever met een groep het eiland ontdekt dan zou ik aanraden om met een bus mee te gaan. Er zijn veel verschillende aanbieders, dus kijk wat het beste bij je past. Kijk niet alleen naar welke stops er zijn tijdens de tour, maar ook of het een bus met airco is of een oude schoolbus. Beide type bussen doen deze tours en het is maar net wat je fijn en leuk vindt.

Jeeptour en quadtour op Curacao

Hou je van wat meer actie dan is een Jeeptour op Curacao leuk om te doen. Met een jeep kom je ook op plekken waar je met de auto niet kan komen. Dus vaak ga je ook langs plekken waar weinig andere mensen komen. Je hebt kleine jeeps waar bij je gewoon alleen met je eigen gezelschap bent. En er zijn ook grote jeeps waar je de dag met een groep doorbrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *