Weekblog #6

De tijd vliegt voorbij. Niet alleen de weken, maar ook de maanden. Het is ondertussen weer oktober, dat wil zeggen dat dit jaar zelfs al weer bijna voorbij is. Ik kan me nog herinneren dat toen ik in Nederland woonde de tijd soms echt voorbij kroooop. Wachten op de tijd dat ik weer op vakantie kon.

Hier op Curacao vliegt de tijd voorbij. Ook nu heb ik zin in vakantie. Over 3 weekjes lekker naar Sint Maarten, en ik hoor daar zoveel goede verhalen over dat ik ook echt wel zin heb om te gaan. Maar dat wil niet zeggen dat ik nu niet geniet van alles wat hier gebeurd.

En zoveel speciale dingen zijn het niet eens. Het is gewoon het standaard leventje wat hier zo fijn is. Ik heb fijn werk. Kom op de mooiste plekken daardoor. Wie wil nu niet zijn of haar werkdag beginnen op het strand en eindigen in een prachtige villa. Tussendoor ga ik even een drankje doen of lunchen. En ja, als dat dan op het strand kan, maakt het dat toch net even leuker en specialer.

Als ik even het centrum in moet om iets te halen, en daarna even neerplof op een terras met uitzicht op de pontjes brug besef ik weer hoe geweldig het is om hier te wonen. Vrijwel iedereen die om je heen ziet is op vakantie, en heeft hard moeten werken om daar te kunnen zitten.

Wat me wel verbaasde was hoe uitgestorven het Centrum van Willemstad is. Sommige winkelstraten van Punda zijn gewoon helemaal leeg. Ik kom niet zo vaak daar dus ik schrok er een beetje van. Het leek wel een beetje op een verlaten dorp. Zonde, want het is eigenlijk echt wel mooi daar.

Verder heb ik ook weer verschillende mooie shoots mogen doen. Het leukste vond ik de flying dress fotoshoot. Ik heb er nog niet zo heel veel want het is hier nog niet zo bekend, en misschien zou ik er iets meer reclame voor moeten maken.. Maar het resultaat is echt prachtig en het is leuk om te zien hoe mooi deze vrouwen zich voelen tijdens de fotoshoot.

Het weekend was vrij rustig. Op vrijdag heb ik even een drankje gedaan in Boca Sami bij Di Verze Sauzen. Mooi plekje aan het water in het mooiste dorpje van Curacao.

Zaterdag moest ik werken. Eigenlijk werk ik normaal niet in het weekend, maarja die vakanties moeten ook ergens van betaald worden hè, dus toen ik gevraagd werd om een prachtige villa vast te leggen moest ik wel ja zeggen.

S avonds was het tijd voor wijn. We hebben eerst even bij mij thuis een wijntje gedronken en zijn daarna naar Cafe Mahaai gegaan, want we hadden gehoord dat dat leuk zou zijn. Er zaten 10 man op het terras, inclusief wijzelf. Dus ik denk dat we niet de beste avond uitgezocht hadden. Daarna maar even Pietermaai ingegaan en daar was een feestje bij Mr Porter, dus zijn we daar nog even geweest.

Zondag zat ik de hele dag thuis want mijn auto was bij de monteur. Er was iets lek wat gemaakt moest worden dus het werd een lekker chill dagje thuis in de hangmat.

Tot volgende week maar weer. Ayo!

3 reacties

  1. Boukje zegt:

    Heerlijk leven heb je! En wat een lekker vooruitzicht Sint Maarten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *