En toen was eiland-meisje weer alleen.

Ik val maar meteen met de deur in huis, want weet anders ook niet zo goed hoe ik moet beginnen. En er niet over schrijven is ook zo raar, aangezien ik jullie altijd meeneem in mijn avonturen op dit mooie eilandje onder de Caribische zon. Maar eiland meisje is weer alleen. Ofja alleen, ik heb 4 honden, als je de chihuahua meetelt als hond.

Mike en ik zijn uit elkaar. Soms blijkt dat 2 mensen toch niet zo goed bij elkaar passen. Soms zijn 2 mensen te verschillend. En dan is het beter uit elkaar te gaan.

Hij verwachtte andere dingen in een relatie dan ik, en we konden allebei niet de ander gelukkig te maken zonder zelf ongelukkig te worden. We zeiden wel eens tegen elkaar dat we misschien beter vrienden hadden kunnen worden in plaats van lovers. En dat is dan ook precies wat we gaan doen. Verder als vrienden. We blijven ook gewoon samen werken, want op werk gebied gaat het wel goed samen.

Het is beter zo.

Ik vind het alleen heel erg voor de kinderen. Die hadden eindelijk een normale gezinssituatie en nu wordt dat gewoon weer van ze afgenomen. Gelukkig kan ik ze wel gewoon blijven zien en ga ik lekker veel leuke dingen met ze doen.

Ik laat het hier nu even bij.

Een fijne week, bon siman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *