Hairloxx – Curacao.

hairloxx curacao

Een tijd geleden heb ik hairextensions laten zetten bij Hairloxx, een nieuwe hairextension salon op Curacao. Toen heb ik al verteld hoe zo’n behandeling eraan toe gaat. Vandaag laat ik weten hoe het bevallen is. Zou ik het nog eens doen. Is mijn eigen haar beschadigd? Was het veel werk om bij te houden? EN een verrassing voor jullie.

In totaal heb ik de extensions 3 maanden ingehad. Dat is ook wel een beetje de maximale periode dat je ze hier op Curacao in kan houden omdat je haar hier vrij snel groeit door de zon. Het verwijderen van de hairextensions kun je het beste bij Hairloxx zelf laten doen. Zij gebruiken daar een speciale vloeistof en tangetje voor zodat de extensions makkelijk verwijderd kunnen worden zonder dat het je eigen haar beschadigd. Daarna wassen ze het nog voor je en als je wil brengen ze het ook nog mooi in model. De totale behandeling duurt ongeveer anderhalf uur.

hairloxx curacao

Hebben de hairextensions mijn eigen haar beschadigd?

Hier was ik heel bang voor. Je leest namelijk nogal wat horror verhalen op het internet. Gelukkig heeft het mijn eigen haar niet beschadigd. Dus geen kale plekken eraan overgehouden.

Het voelt wel raar als ze weer eruit zijn. Voor je gevoel lijkt het alsof je bijna geen haar meer over hebt. Terwijl het toch gewoon hetzelfde was als voordat de extensions erin gingen. Maar je raakt gewoon snel gewend aan het volume als je hairextensions in hebt. Het is wel weer fijn dat je lekker met je handen door je haar kan.

Hieronder zie je foto’s van mijn eigen haar voor dat ik de hair extensions nam, met de extensions in, en nadat ze verwijderd waren.

Hairloxx Curacao - hairextensions salon - ervaring

Hairloxx Curacao - hairextensions salon - ervaring

hairloxx curacao

Hoe was het om hairextensions te hebben?

In het begin vond ik het ontzettend veel werk om mijn haar in model te krijgen. Daarna kreeg ik er handigheid in en wist ik hoe ik het zonder al te veel werk toch in model kreeg. Ik vond vooral het volume fijn om te hebben. Een heerlijk dikke bos haar. Zeker dubbel zo dik als dat ik van mezelf heb. Verder vond ik het ook leuk dat ik van die mooie vlechten kon maken, want dat kan met mijn eigen haar niet. Het nadeel vond ik wel dat vooral in het begin ik ze lastig op een staart kon doen zonder dat je zag dat ik extensions had. Later toen ze iets uitgegroeid waren kon ik wel weer een staart zonder dat je de aanhechtinkjes zag zitten.

Of ik het nog eens zou doen, of anderen aan zou raden?

Ik voelde me ontzettend vrouwelijk met mijn dikke en wat langere haren maar vind het nu ook wel weer fijn om mijn eigen haar te hebben. Ik zou het zeker nog wel een keer doen, maar niet standaard altijd. Maar dat is vooral persoonlijk, omdat ik het ook fijn vind zo zonder extensions. Maar over een tijdje zou ik ze wel weer willen. Ik zou de hair extensions van Hairloxx dan ook zeker aanraden. Ze zien er erg natuurlijk uit en ze beschadigen je eigen haar niet.

Een verrassing voor jullie!

Van Hairloxx Curacao mag ik een gratis behandeling weggeven. Dus wil jij ook 3 maanden met extra volume en/of lengte door het leven? Hou morgen dan de Facebookpage van eiland-meisje in de gate.

 

2 reacties

  1. Tess zegt:

    Leuk diane! Stond je mooi!

    1. Tess zegt:

      Diana (stomme autocorrect)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *