Een half jaar bloggen.

trots zijn op bloggen - bloggen als baan

Wat gaat de tijd toch snel. Ik weet nog goed dat een half jaar geleden dan eindelijk mijn website klaar was. Eindelijk kon mijn blog online. Het lijkt nog maar zo kort geleden. Afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen.

En weet je wat het mooie is aan dat de tijd zo snel gaat? De datum dat wij naar Curaçao vertrekken komt zo ook steeds dichterbij. Nog ruim 5 maanden en dan is het zover. Dat is dus nog korter dan dat ik blog.

Ik herinner het me als gister toen ik de eerste blogpost over onze emigratie online gooide. Vandaag een half jaar geleden. Het leek toen nog een eeuwigheid tot de Emigratie. We wisten toen nog niet eens een datum. En nu is die eeuwigheid al half voorbij. Ruim zelfs!

In die 6 maanden heb ik al veel leuke dingen meegemaakt. Het is geen geheim dat mijn uiteindelijke doel is om knaken te verdienen met mijn blog – in het kader van je dromen volgen – Maar ik had van te voren nooit verwacht dat er in het eerste half jaar al bedrijven met mij samen wilden werken. Ook al is het nu nog vooral in ruil voor producten, ik ben er stiekem toch wel trots op.

Nog een leuk dingetje. Ik heb al de krant gehaald met mijn blog. En dan bedoel ik niet het plaatselijke krantje. Nee, ik bedoel gewoon de Metro. Dat was toch ook wel een momentje van trots.

Ja, ik ben best trots op wat ik al bereikt heb. En ja, ik weet dat dat een taboe is om hardop te zeggen. Maar ik doe dat lekker toch!

Ik ben trots op mijn blog! En ik vind het ook zo leuk om te doen!

Ik ben wel een beetje aan het kijken hoe ik nu verder ga met mijn blog. Welk soort artikelen ik ga plaatsen. komende maanden ga ik gewoon door zoals nu. Lekker zomerse artikelen. Maar dadelijk in de herfst vind ik het lastiger. Dan kan ik geen zomerse outfit meer plaatsen. Dan hebben jullie ook niet zoveel meer aan de barbecue tips en andere zomerse artikelen.

Natuurlijk komen er nog een hoop artikelen over Curaçao online. Die bewaar ik nu een beetje voor dan. Want nu heb ik toch al heel veel om over te schrijven. En Receptjes blijf ik dan ook gewoon plaatsen. Maar daarnaast komt er wel veel plaats vrij op mijn blog.

trots zijn op bloggen - bloggen als baan

Ik zat zelf te denken om te schrijven over de paradijsjes – lees: Bali, Brazilië en Hawaii – waar ik ben geweest. Maar wil jij daar over lezen?

En misschien wat meer over health. Op het begin schreef ik er regelmatig over. Dus ik zat ook te denken om dat weer wat meer terug te laten komen. Maar alleen als jij dat interessant vindt hoor.

Dus laat me a.u.b. via de reacties weten wat jij wilt lezen. Dan kan ik daar wat rekening mee houden.

Er is maar 1 ding waar ik zeker niet over ga schrijven. En dat is alles wat met de winter te maken heeft! Ik haat de winter.

Ik hoop dat komend half jaar net zo goed gaat als de eerste 6 maanden. En dat jullie hier elke keer weer terug komen om mijn stukkies te lezen. Willen jullie niets missen volg me dan via facebook of bloglovin. Zou ik leuk vinden!

28 reacties

 1. zegt:

  Diana ik vind het nog steeds onbegrijpelijk dat je ‘pas’ een half jaar blogt, haha. Ontzettend knap wat je in die korte tijd allemaal al bereikt hebt! Je bent super goed bezig 🙂

  Blogs over je reizen lijken me leuk om te lezen, en dat je niet over winter en kou wilt schrijven vind ik helemaal niet erg haha. Keep up the good work!

 2. zegt:

  Klinkt bekend in de oren, dit onderwerp 😉 Heb er eerder deze week zelf een post over geschreven. Onzin dat je niet trots mag zijn. We zouden allemaal wat meer zelfverzekerd moeten zijn.

 3. zegt:

  leuk artikel, over reizen mag je altijd schrijven en misschien ook wat tips er over. Zo van daar en daar moet je op letten en wat je meestal pland voordat je aan een reis begint. Die dingen lees ik vooral graag.

 4. zegt:

  Jaaaa vind het super om over reizen te lezen, en eigenlijk lees ik jou blog omdat het van alles wat is. Je mag zeker heel trots zijn hoor, je hebt een echt leuk blog staan.

  1. Diana zegt:

   de artikelen over de reizen komen sowieso. vind het ook leuk om over te schrijven en in de reacties te zien vinden jullie ze ook leuk om te lezen dus dat komt mooi uit haha. en dankjewel! 🙂

 5. zegt:

  Ik haat de winter ook dus ben blij daar je daarover niet zal schrijven hihi

  1. Diana zegt:

   haha geen plaats voor de winter op mijn blog

 6. zegt:

  Yay happy 6 maanden anniversary! En een dikke ja voor tropische artikelen over Bali, Brazilië en Hawaii! <3

  1. Diana zegt:

   yay haha. en oke die komen er aan dan 🙂

 7. Mag best hoor meis, (gepast) trots zijn op wat je bereikt hebt! Je werkt er immers hard voor. Ik heb er ook net een artikel over geplaatst.

  Ik vind je bloggers life en tips zoals die voor fotografie altijd leuk om te lezen.

  1. Diana zegt:

   tips wil ik wel meer gaan plaatsen! bloggers life stopt er straks wel een keer mee. of je moet nog vragen hebben die je nog echt heel graag terug ziet komen. maar ik ben een beetje door de leuke vragen heen haha..

   ik ga jouw artikel eens lezen. ben benieuwd!

 8. zegt:

  Super goed van je! Ik ben trots op je en lees je posts regelmatig en altijd met plezier! Ik zou het ontzettend leuk vinden om te lezen over de landen waar je bent geweest! Ik kijk er nu al naar uit. Weer even wat inspiratie opdoen voor vakanties (die misschien wel nooit gaan komen door de vliegangst van mijn vent 😉 )

  1. Diana zegt:

   dankjewel leuk om te horen! oké dan ga ik daar ook over schrijven! en omg dat lijkt me erg om vliegangst te hebben. dan kun je nooit naar al die mooie plekjes op deze aardbol.

 9. zegt:

  Het je al de local gerechten geproefd,die zijn zo lekker de zelf gemaakte ijsjes zo verrukkelijk dat je vingers bij af likt. En als je daar toch wat ga proeven neem mabie is goed voor je lichaam word gelijk schoon gespoelt.

  1. Diana zegt:

   euhmm? ik snap deze reactie niet helemaal onder dit artikel?? bedoel je de lokale gerechten in curacao? en wat is mabie?

 10. Top, zeker dingen om trots op te zijn :)!

  1. Diana zegt:

   dankje:)

 11. zegt:

  Zo fijn dat je al zoveel bereikt hebt. Ben je zelf op ziek gegaan naar samenwerkingen in het begin? Of kwamen ze direct op jou af? Ik heb er zelf nog geen gehad, maar blog ook pas sinds 6 mei. Waarschijnlijk is mijn blog te divers. Maar ik vind het gewoon leuk zo! 🙂 Ik wil graag lezen over je reizen!

  1. Diana zegt:

   1 keer heb ik zelf een bedrijf benaderd de rest heeft mij benaderd. geen idee hoe ze mij gevonden hebben. ik denk dat diversiteit niet zo uitmaakt. dat heb ik ook. gewoon lekker blijven doen wat je doet, en de rest komt wel. je bent pas net begonnen.

   1. zegt:

    Dat is wel tof! Ik vind het ook prima zo hoor. Ik merk het vanzelf wel als er interessante dingen op mijn pad komen. Ik moet wel zeggen dat een beriep als Full-time blogger me heerlijk lijkt. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het internet en alles daar omheen. Daarnaast is het gewoon fijn om een baan te hebben die je echt leuk vindt en waarbij je zelf bepaalt wat je doet! 🙂

 12. zegt:

  Way 2 go girl! Tuurlijk mag je trots zijn! Ik heb niet specifiek iets wat ik leuk vind om te lezen. Ik hou van de diversiteit hier.

  1. Diana zegt:

   dankudanku! dat is ook het gene wat ik zo leuk vind aan jouw blog!

 13. zegt:

  Dat is helemaal geen taboe om te zeggen vind ik, je mag ook hartstikke trots zijn! 😀

  1. Diana zegt:

   vind ik ook hoor, maar de meeste mensen verwarren trots nogal snel met arrogantie.

 14. zegt:

  Al een halfjaar, zou je niet zeggen je blog ziet er fantastisch uit. Misschien is een artikel over wat je mee moet nemen naar een warm land een idee. Of feestdagen in andere landen.

  1. Diana zegt:

   dankjewel! komt zeker terug op mijn blog 🙂

 15. zegt:

  Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over je blog! 🙂 Ik vind de Bloggers life rubriek erg leuk, net als de lekkere receptjes! Wie weet wat interieur inspiratie voor hoe je straks jullie plekje in Curacao gaan inrichten? De items die je post vind ik tot nu toe altijd erg inspirerend en tof 😉

  1. Diana zegt:

   hihi dankjewel. de bloggerslife serie is wel bijna afgelopen (nog een maandje ofzo) en ik denk dat ik er dan mee stop, want ik heb niet echt hele boeiende vragen meer. maar heb al wel een andere serie in mijn hoofd zitten. nog even uitwerken en hopelijk wordt dat dan de vervanger van bloggers life. interieur inspiratie ga ik meenemen in mijn blogartikelen! leuk idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *