Wij hebben ons droomhuis gevonden!

grote berg curacao huur huis

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee in mijn laatste avonturen voordat ik naar Curaçao verhuis. 


 

Het was weer een drukke week, en daardoor is er ook niet elke dag een artikel online gekomen. Sorry daarvoor, maar dat zal komende tijd misschien wel vaker gebeuren. Druk druk druk.

Vrijdag had ik samen met vriendinnen afgesproken bij een van hen thuis. Een gezellige meiden avond. We hadden toen ook helemaal niets van het nieuws meegekregen. Pas later kregen we een telefoontje dat we de tv aan moesten zetten.

Ik bleef daar slapen en de dag erna kwamen de mannen ook en hebben we ‘s avonds lekker gegourmet. Zoals altijd was het weer erg gezellig.

De zondag zijn we naar de oma van m’n vriend geweest. Ze is al best oud, en kon laatst dus ook niet op ons afscheidsfeestje komen. Dus zijn we daar heen gegaan. Ons afscheidsfeestje was trouwens al in september. Ik dacht dan is het nog mooi weer, en kunnen we lekker buiten barbecueën.. Viel dat even tegen, het is nu zelfs warmer dan toen..

Na het bezoekje zijn we nog met mijn schoonouders wezen uiteten, wat weer heel erg lekker was. Toen we weer thuis waren, heb ik nog even wat makelaars sites afgestruind. Om uiteindelijk droomhuis #3 tegen te komen.

hier kun je uitgebreid mijn zoektocht naar een huis in Curaçao terug lezen

Woensdag middag was mijn vader naar dat huis wezen kijken – hij zit momenteel in Curaçao voor vakantie – en ik was natuurlijk ontzettend nieuwsgierig hoe hij het huis vond. Of het er in het echt ook mooi uitzag. En vooral naar de foto’s was ik benieuwd. Ik zat dus elke minuut op mijn telefoon te kijken of er al nieuws was. Totdat ik dan eindelijk een telefoontje kreeg, met het nieuws dat het een erg mooi huis was. En dat alles er netjes uit zag. Daarna ook de foto’s gezien, en t is nog mooier dan op de foto’s van de makelaarssite.

Dusssss….. Wij hebben ons huis gevonden!

De makelaar even laten weten dat we het huis graag willen huren en hij heeft laten weten dat de verhuurder het huis voor ons gereserveerd heeft. Jeej!

grote berg curacao huur huis

^^ zo mooi. En in mijn hoofd heb ik de porch al helemaal ingericht. Dan is het nog mooier haha. 

Nu alleen nog hopen dat we er op tijd in kunnen. Want eigenlijk is het huis pas te huur vanaf februari. Maar we hebben gehoord dat de huidige huurder 9 januari weg gaat. Dus wie wie weet kunnen we er al wat eerder in. En anders vinden we wel een andere oplossing.

Verder heb ik deze week nog mijn VOG (verklaring omtrent gedrag) binnen gekregen. Mijn vriend had die vorige week al binnen en ik niet, terwijl we die tegelijk ingeleverd hadden, wat ik dus best wel raar vond. Ik heb me toch altijd netjes gedragen? toch..? Maar hij is er hoor. Weer druk gemaakt om niets.

Ook heb ik al een intake geplant bij een sportschool. Dat is nodig. En ik heb ook echt zin om er weer volle bak tegen aan te gaan. Zo zonde dat ik m’n lichaam de laatste tijd weer heb laten verslonzen, maar heb momenteel gewoon écht geen tijd om te gaan. Jaja tijd moet je maken. Maar nu even niet!


 

Dat was het weer voor deze week. Ik wil jullie allemaal een heel fijn weekend wensen.

Nog leuke plannen voor het weekend?

 

32 reacties

 1. zegt:

  Wauw wat een huisje!! En wat een mega tuin zeg! In welke wijk staat dit huis en wat betalen jullie per maand? en bij welke makelaar zitten jullie, beetje goede service? Wat een vragen ! Ik hoop dat je mij antwoorden kunt geven. Vast bedankt!

  1. Diana zegt:

   ja super mooi he. en we zijn laatst in t echt wezen kijken, en in t echt is het nóg mooier haha. hij staat in de wijk grote berg. qua tuin valt wel mee hoor voor hier op curacao haha, maar groot zat voor mij iig.. en kost 2000 nafl per maand. maar als je meer in het centrum van willemstad wil wonen, vind je niet zo snel zo’n huis voor deze prijs. onze makelaar is caresto, en de service is top.

 2. zegt:

  Wat een prachtig huis! Daar zou ik me ook wel thuis voelen zeg!

 3. Wat GAAF zeg, oh ik ben gewoon jaloers hihi! Het lijkt me een hoop werk, maar jij kunt vast uit kijken naar dat alles helemaal jouw plekje is!

 4. zegt:

  Wat fijn! Gefeliciteerd meis. Nu hopen dat je er eerder in kunt.

 5. Hi! Ik kom je blogs af en toe tegen en lees ze omdat ik ook op Curacao heb gewoond en graag terug wil gaan.. Mag ik vragen in welke wijk je droomhuis staat? Het ziet er mooi uit maar herken het niet.. Veel succes met je emigratie verder! Die periode is slopend, ik ken het 😉

 6. zegt:

  Wauw, echt super mooi! Prachtig kleurtje ook, ik zie mijzelf (uhh, jou) al helemaal op de veranda zitten 😀

 7. zegt:

  Wauw wat een mooi huis. Ben benieuwd naar de inrichting en hoe het bevalt als jullie daar wonen 🙂

 8. Ohh ik las net de vorige blog nog maar wat een heerlijk nieuws zeg!! Prachtig huis ook! Geniet er van!
  En succes met sporten ook, heerlijk hoor even lekker trainen. 😀

 9. zegt:

  Wat een plaatje en een eigen porch….ik hou daar van..zo gezellig! Veel succes met de laatste voorbereidingen

  1. Diana zegt:

   ja een ruime porch stond boven aan mijn eisen lijstje. zo chill om daar lekker te kunnen ontbijten. en bbq’en. en gewoon genieten. aaaah ik kan niet meer wachten.
   en dankjewel!

 10. zegt:

  Wauw ziet er geweldig uit! Ben heel benieuwd hoe je het gaan inrichten 🙂

  1. Diana zegt:

   ja mooi he. ik ga het zeker laten zien als het ingericht is. 😀

 11. Monica Toure-Staas zegt:

  Mooi huisje hoor. Fijne tijd daar op dushi korsow.
  Ik krijg nog heimwee.

  1. Diana zegt:

   dankjewel!
   en als je teveel heimwee krijgt gewoon een vakantie boeken 😛

 12. zegt:

  Tof huisje zeg! Mooie kleur ook. Ziet er meteen zo zomers uit haha 😀

  1. Diana zegt:

   ja vond ik ook zo lekker zomers uitzien. alleen de bananenboom mis ik nog, maar die zet ik er zelf wel neer haha.

 13. zegt:

  Wat een leuk huisje zeg! Daar zou ik ook wel een tijdje willen wonen. Niet voor altijd hoor, Ik zou het hier veel te erg missen. Maar een porch! OMG! <3

  1. Diana zegt:

   2 stuks he haha <3 Dat was voor mij het belangrijkste bij mn zoektocht naar een huis. en dat honden erin mogen dan. en dankjewel!

 14. zegt:

  Wauw! Prachtig zeg! Echt een droomplekje, superleuk om al je verhuisartikels te lezen!

  1. Diana zegt:

   ja ben ook echt blij met het huis. dankjewel 🙂

 15. Jes zegt:

  Ziet er mooi uit!
  Volgens mij heb ik deze toevallig zien staan deze week…
  Succes verder!

  1. Diana zegt:

   toevallig! op de makelaarssite was t nog niet af. nog geen steentjes in de tuin en geen lampjes enzoo. is het deze dan? Maar jullie zijn dus op ook opzoek naar een huis?

 16. Dzunia Hochstenbach zegt:

  Hi Diana,

  Wat leuk! Gefeliciteerd! Waar ligt het droomhuis? Wij hebben ons droomhuis ook al enige tijd, misschien wonen we bij elkaar om de hoek straks 😉

  Liefs Dzunia

  1. Diana zegt:

   op de grote berg! leuk dat jullie je huis ook al hebben gevonden. waar gaan jullie wonen?

   1. Dzunia Hochstenbach zegt:

    Ah mooi op de grote berg! Wij gaan wonen in Brievengat, Kaya Potomac is de straat. Mooi huis met een hele grote Porch achter en voor 🙂

 17. zegt:

  Ooh wat goed!! Ik ben zo blij voor jullie! Haha, heeft dat duimen toch geholpen.
  Liefs

  1. Diana zegt:

   jaaa dankjewel voor het duimen! 😀

 18. zegt:

  Super fijn dat je alsnog een huisje hebt kunnen vinden en wat voor een huisje, het is echt prachtig!

  1. Diana zegt:

   ja gelukkig wel. en zo snel ineens 😀

 19. zegt:

  Ziet er super leuk uit! En wat een mooi kleurtje zeg!

  1. Diana zegt:

   ja mooi kleurtje he! stiekem wilde ik eigenlijk een roze huis, maar mint groen vind ik ook wel heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *