Verhuizen op Curacao

westpunt Curacao

Ik heb weer wat foto’s en verhaaltjes voor jullie:

boca-sami-curacao

Zoals jullie vorige keer al hebben kunnen lezen ga ik tegenwoordig wat wandelen. Ik heb geen zin meer om naar de gym te gaan en omdat ik toch wat beweging nodig heb vond ik dit wel een goed plan. Deze keer wilde ik van Boca Sami naar Kokomo wandelen. Vrij op het begin zag ik een soort van paadje stijl omhoog lopen. Ik dacht ‘daar moet ik even gaan kijken’. Top idee want wat een mooi uitzicht. Helemaal een uitzicht over het kleine vissersdorpje.

full-moon-curacao

Laatst was ik naar de Full Moon Party geweest. Helaas was de muziek verschrikkelijk, dus echt laat heb ik het niet gemaakt. Gelukkig woon ik om de hoek dus dan is het niet zo’n ramp om voor even te gaan.

grote-knip-curacao

2 Zondagen achter elkaar ben ik bij Grote Knip geweest. Mijn favoriete strandje. De 1e zondag vierde een vriendinnetje haar verjaardag daar en er was ook een feest van Latin Lounge. Heerlijke muziek. Prachtig strand. Gezellige mensen. Dansen. Drinken. Kortom een geweldige dag.

De zondag erop gingen we weer. Toen gewoon lekker chillen. Daarna wilden we nog een hapje eten maar dat was niet zo makkelijk als je denkt. Eerst wilden we naar een restaurant wat open zou zijn, maar dat toch niet was. Daarna gingen we naar een ander restaurant waar we niet heel erg welkom waren. Toen bleek dat je er ook niet kon pinnen zijn we maar weer gegaan. Plan C was Landhuis Daniel en daar hebben we heerlijk gegeten.

ijs-sambil-curacao

Kijken jullie ook die filmpjes op Facebook over die ijs die ze op zo’n ijsplaat maken? Of ben ik de enige? Je hebt dus al een tijdje zo’n ijszaakje in Sambil zitten, dus dat moest eens geprobeerd worden. Heerlijk.

loco-bus-curacao

Laatst ben ik ook weer met de locobus mee geweest. Internationaal Ambitieus had een handelsmissie naar Curacao gepland en ik was die maandag ook op de netwerkborrel geweest. De handelsmissie werd afgesloten met een tourtje over het eiland in de locobus. Voor iedereen die niet weet wat dat is. Dat is een bus met hele harde muziek en veel drank en nog meer gezelligheid. Daarna was het feest nog niet afgelopen want we wilden door. Dat werd Cabana en zelfs nog Spoonz. De dag erna had ik natuurlijk spijt, want de donderdag is gewoon een werkdag voor mij.

pirates-bay-curacao

Piratesbay is ook een heerlijk strandje eigenlijk. Vlak bij huis. Nu nog dichterbij, maar daar straks meer over. Het was een vrije dag en die breng ik hier meestal op het strand door. Heerlijk even een middagje ‘vakantie’ vieren.

pirates-bay-strand-curacao

De zondag erop was ik weer naar Pirates bay gegaan. Lekker uitbrakken op het strand van de stapavond de dag ervoor. De zonsondergang kijken. En lekker eten aan de bar.

sunset-curacao

Ja sorry voor elke keer die zelfde zonsondergang foto’s. Ik weet dat ik er al honderden heb. Maar toch kan ik het nooit laten om weer nieuwe foto’s te maken. Deze was gemaakt na een fotoshoot op het strand. Ik blijf dan daarna nog vaak even de zonsondergang kijken. Heerlijke afsluiter van de werkdag.

uitzicht-curacao

Uitzichtje tijdens een van m’n wandelingen.

watamula-curacao

Ik was ook nog een dagje naar Westpunt geweest. Deze foto is gemaakt bij Watamula. Een gat in de grond waar de zee te zien is. Als er hoge golven zijn spat er wat water omhoog.

westpunt-curacao

Dit is ook op Westpunt. Het was best wel eng om deze foto te maken. Het lijkt niet zo hoog, maar het was echt hoog hoor. Hier waren we opweg naar een klein strandje vlak bij Watamula.

zanzibar-curacao-uitgaan

Uiteraard ben ik ook nog de nodige avondjes op stap geweest afgelopen tijd. Je moet wat met je weekenden hè. Het was weer heerlijk. Van avondjes dansen tot nachten doorhalen in mojito’s.

mambo-beach-curacao

De ouders van een vriendinnetje waren op Curacao en zij verbleven bij het beachhouse. Ik was daar ook een paar keer op bezoek geweest. En wat een gaaf uitzicht heb je daar zeg. Je ziet heel Mambo van bovenaf.

curacao

Natuurlijk ook even een flamingo foto vanuit het zwembad daar.

porto marie curacao

Afgelopen weekend waren we even eten bij Porto Marie en daarna reden we door naar Shelterrock Paradise. Onze eerste kizomba les hadden we daar. Ik wilde al zo lang leren kizomba dansen. Vind het een van de mooiste dansen. Dus nu eindelijk toch maar op les gegaan.

verhuizen-curacao

Laatst zei ik al dat ik naar een ander huis was wezen kijken. Ik was niet zo heel blij in mijn oude huis omdat het nogal oud was. Maar alleen en met 2 honden is het best lastig om iets leuks te vinden op Curacao wat ook nog enigszins betaalbaar is. Op Marktplaats kwam ik iets tegen, maar er stonden verder niet zoveel foto’s bij. Ik dacht laat ik gewoon eens gaan kijken. De woning was echt heel mooi, ruim en nieuw. Dus ik heb t genomen. De week erop getekend en de sleutel kreeg ik ook al vrij snel. Dus toen ging ik ineens heel snel verhuizen.

verhuizencuracao

Vanaf vorige week donderdag woon ik in dit huis. En mijn hondjes vonden het ook heel leuk om mee te mogen en voelden zich meteen thuis in het nieuwe huis.

huis curacao

Mijn nieuwe huisje ^^. Ik ben er echt zo blij mee. Eindelijk weer een huis wat netjes en modern is. En warm water heeft! En aangezien mijn auto kapot is en ik dus niet echt weg kan heb ik ook al alle dozen uitgepakt en alles netjes ingericht.

Ayo tot volgende keer. Ik zal volgende keer iets sneller van me laten horen, maar was nu dus ineens druk met de verhuizing enzo.

 


Steun eiland-meisje.

Boek je vakantie via onderstaand artikel.

Een vakantie boeken naar Curacao

En je excursies via hier:

Reserveer je excursies voor de beste prijs.

Masha danki!

Meer info. 

 

 

1 reactie

  1. Oscar zegt:

    Klinkt allemaal interessant. Ben een beetje je gaan volgen aangezien wij dezelfde droom hebben. Wil graag je verhaal verder horen en zien of je voor mij/ons tips hebt om daarnet vestigen. Wil nl. een bedrijf starten daar. 25-5 tot 02-6 zijn we op curacao, ideetje? Verder vind ik je site echt tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *