Het leven gaat door.

Grote Knip Curacao

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Dus elke maandag kun je hier lezen over mijn leven op dit mooie eiland. 


Het leven gaat hier gewoon verder. Ondanks de grote veranderingen in mijn leven, gaat het toch gewoon door. En eigenlijk gaat het ook heel goed met me. Het leven is nu anders, maar niet minder leuk. Ik doe nog steeds heel veel leuke dingen. Zoals avondjes stappen, dagjes naar het strand. Borrels. Etentjes. Nieuwe mensen ontmoeten.

Ik dacht – toen ik net single was – dat ik zeeën van tijd zou gaan hebben. Dat ik me zou gaan vervelen alleen. Maar niets is minder waar. Ik ben vrijwel nooit alleen thuis. Ben of de deur uit, of er zijn mensen hier. Ik kom vaak zelfs tijd tekort. Bijvoorbeeld om op te ruimen enzo. Dit weekend had ik een vuilniszakje te lang op m’n aanrecht laten liggen. Waren er maden in gekomen. Echt zo ontzettend ranzig. Ik moest bijna overgeven. Op zo’n momenten mis ik wel een man in huis haha. Gelukkig was er een vriendin die het voor me heeft opgelost terwijl ik om het hoekje stond te kokhalzen.

Deze week ben ik natuurlijk ook nog een paar keer op het strand geweest. Want een week niet op het strand geweest is een week niet geleefd. Zondag hebben we de hele middag bij de Grote knip gelegen. Heerlijk relaxed, en dan af en toe afkoelen in dat ontzettend heldere water. En later op de middag die zon langzaam de zee in zien zakken.. #lovemylife. Ik ben ook nog een keertje naar Pirates Bay geweest. Ik reed terug naar huis vanuit een afspraak en kwam daarlangs, en wist ik dat er een bekende op het strand lag. Dus maar even een lunchpauze op het strand. Soms moet je jezelf even verwennen toch.

Grote Knip Curacao

Eerder die week heb ik ook nog een avondje doorgebracht bij Pirates Bay. Ik had via Facebook iemand leren kennen die ook hier op de Grote Berg woont, dus we hadden afgesproken om eens een drankje te gaan doen. We wilden naar Karakter, maar er stond file die kant op. Was er weer eens een ongeluk gebeurd. Er gebeuren zoveel ongelukken op die weg, niet normaal. Dus dan maar de andere kant op gereden om daar een drankje te drinken.

Verder heb ik nog veel meer gezellig dingen gedaan. Donderdag was ik naar een borrel geweest van een dansmaatje dat ondertussen Curacao heeft verlaten. En dat het was weer veel te gezellig. Vrijdag had ik ook een borrel. Deze keer met een groep meiden wat ook weer gezellig was. Daarna ben ik nog naar de Full Moon party bij Kokomo geweest. Op het begin was het zeker wel leuk, maar later was de muziek niet meer helemaal ons ding dus we zijn op tijd weer weg gegaan.

Zaterdag is eigenlijk een beetje standaard Zanzibar. Vooraf was ik even bij een vriendin pizza eten en daarna zijn we dus naar Zanzi gegaan. En – wat eigenlijk ook vort een beetje standaard is – daarna naar Mojito’s.

zwarte piet op Curacao

^^En als ergens zwartepieten zijn, dan moet ik daar natuurlijk mee op de foto. 

Zondagavond – nadat we thuis kwamen van het strand – hadden we nog meer mensen uitgenodigd om samen mee te eten. hun zouden koken. Wij zouden lekker chillen. Goed geregeld toch haha. Ook dat was weer een ontzettend gezellige avond en een mooie afsluiter van het weekend.

Tot volgende week.

Bon siman.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

3 reacties

  1. zegt:

    Wat fijn dat je niet stil zit, dat lijkt me inderdaad vreselijk. Goed dat je gewoon lekker dingen blijft doen! En het is ook wel fijn dat je daar inmiddels best wat mensen kent. Knuffel vanuit Nederland!

  2. Wat lees ik graag je verhalen.. Ooit hoop ik ook eens Curacao in het echt te mogen bewonderen 🙂

  3. zegt:

    Fijn dat het zo goed gaat met je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *