Monday quoteday #7

My heart says chocolate and wine. But my jeans say, for the love of god women, eat a salad!

Elke maandag ochtend zal er een quote online komen. En mijn agenda zegt dat het weer maandag is dus hier de quote van deze week.

Ook wil ik iedereen een fantastische week toewensen!


 

Terwijl ik hier regelmatig tips geef voor gezond eten, heb ik me er zelf niet helemaal aan gehouden. Maar daar gaat nu verandering in komen. Anders kan ik mijn broeken niet meer aan! En dat zou zonde zijn.

Thuis eet ik altijd wel gezond, maar de dagen dat ik buiten de deur eet niet echt. En als dat nou 1 ร  2 dagen in de week zou zijn, was er niets aan de hand. Maar het komt regelmatig voor dat we zeker de helft van de tijd ergens anders eten, of verjaardagen hebben.

Dus vanaf nu ga ik weer vaker zelf koken en minder vaak sushi eten.

En weer regelmatig naar de sportschool. Want ook daar kwam in de winter niet heel veel van terecht. Soms stond ik al met sportkleding aan klaar om te gaan, maar dan zag ik dat het gesneeuwd had, en had ik al weer geen zin om naar buiten te gaan. Veel te koud. en dan ging ik dus niet.

My heart says chocolate and wine. But my jeans say, for the love of god women, eat a salad!

Maar nu het weer wat beter wordt, heb ik ook meer zin in die salade. En is het ook niet meer zo koud in de sportschool, waardoor ik weer vaker zal gaan. Dus vanaf nu weer volle bak er tegen aan.

Wie doet met me mee!?

 

6 reacties

 1. zegt:

  Ik doe mee! Nu het warmer word merk ik ook dat ik vaker een ommetje maak en niet wegkruip onder een dikke deken met een bak chips. Zelf ben ik gek op salades dus aankomende weken hoop ik dat ik dit vaak ga eten!

 2. zegt:

  Ik doe mee! Oke dit is al de 9e keer dat ik zeg dat ik gezond ga eten dit jaar, maar nu echt hahaha

 3. zegt:

  Ik doe zeker met je mee! Vanaf vorige week ben ik weer begonnen met sporten ๐Ÿ™‚ En ik neem voortaan lekkere salades mee naar werk als lunch, veel lekkerder dan die standaard boterham met kaas.

 4. Ik ben sowieso gek op salade en groente, dus is doe zeker mee!! Ik niet naar de sportschool, maar ik hou eerder van wandelen ๐Ÿ™‚ verbrand je toch het meeste vet mee ๐Ÿ˜‰

 5. zegt:

  Ik ben vandaag weer begonnen met “Gewoon gezond eten” (blogje staat sinds zaterdag online). Ik merk nu al dat het lastig wordt, vooral afkicken van Redbull is dramatisch. Welkom hoofdpijn. Maar goed, even doorzetten!

 6. zegt:

  Ik doe met je mee! ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *