En toen zat ik in Marrakesh..

marrakesh woestijn tocht

Hoi lieve lezers. Als jullie dit lezen zit ik waarschijnlijk al in Marrakesh. Even een lang weekend er tussen uit. Ik had dat echt nodig. Even weg van alle drukte. Even niet werken. Even niet bloggen.

Gewoon even lekker relaxen.

Ow, en mooie spulletjes kopen. Dat dan weer wel. Want in Marrakesh hebben ze zo’n mooie dingen. Dus relaxen en lekker door de straatjes van Marrakesh struinen.

Ik hou echt van die stad. Dit is ook al de 3e keer dat ik erheen ga in een paar jaar tijd. Als ik terug ben zal ik een stukje schrijven over waarom ik zo van deze stad hou.

De komende dagen komen er dan ook geen artikelen online. Ik kan om een of andere technische reden geen artikelen inplannen dus in voren werken had geen nut. En tijdens mijn vakantie ga ik niet aan mijn blog werken.

Ik heb vakantie! Sterker nog, Ik zou niet eens weten of we wifi in het hotel hebben.

Vanaf dinsdag komen er gewoon weer elke dag nieuwe artikelen online. Dus mij niet vergeten in de tussentijd hè!

marrakesh woestijn tocht

^^ De vorige keer dat ik in Marokko was. We hadden een nachtje in de woestijn geslapen. Hele bijzondere ervaring! 

Mochten jullie komende dagen niets te doen hebben en nu écht mijn stukjes missen – zeg ja, dat doen we! – dan heb ik hieronder mijn persoonlijke favorieten staan. Dus wie weet heb je ze nog niet gelezen, en dan kun je dat nu doen.

 • Via mijn allereerste echte blogpost op eiland-meisje vertelde ik iedereen – oké op een paar goede vrienden en directe familie na, die wisten het eerder – dat we gaan emigreren naar Curaçao. Dit artikel blijft mijn favoriet. Of als je echt tijd over hebt, dan kun je hier heel mijn emigratie verhaal lezen.
 • Ook wil ik even mijn aller eerste outfit post delen. Ik sta nog wat onwennig voor de camera, maar de locatie is echt spectaculair. Zeker weten dat ik hier nog eens vaker ga shooten.
 • Dit artikel is interessant voor iedereen die wilt weten wat er allemaal bij bloggen komt kijken. Het is meer dan je denkt hoor! Hou je sowieso van artikelen over bloggen? Dan is het leuk om de serie ´bloggers life´ te lezen. In elk artikel antwoorden verschillende bloggers dezelfde vraag.

 

Ik ga even lekker genieten van mijn mini vakantie. Tot dinsdag allemaal! 

En mocht er wifi zijn, dan ben ik zeker te volgen op instagram.

14 reacties

 1. Diana zegt:

  dankjewel voor alle leuke reacties. het was erg leuk geweest!

 2. Heel erg fijn, geniet er van en ik kijk er al naar uit om de blogposts hierover te lezen!

 3. zegt:

  Wat gaaf, geniet ervan!! 🙂

 4. zegt:

  Gaaf zeg! Veel plezier!

 5. Ooooh wat fijn!! Geniet ervan!! 😀

 6. zegt:

  Geniet er van, veel plezier!

 7. zegt:

  Gaaaaf, geniet ervan! Is het niet te warm in juni? (was voor mij een twijfelmaker om eind juni/begin juli een ticket die kant op te boeken)

  1. Diana zegt:

   ja het is erg warm daar nu. t was rond de 35 – 40 graden (voelt wel heel anders aan dan dat het hier zo warm is, niet zo klam). dus als je daar niet tegen kunt dan is het beter om in de lente of herfst te gaan. de eerste keer waren we in maart geweest, maar toen hadden we nog wel een paar dagen wat minder weer. dus als je weinig kans op regen wilt en 35+ graden te warm vindt kun je t best rond april/mei gaan. of in de herfst.

   wij zijn ook ooit in juli geweest en hadden toen geluk met het weer. het was toen ‘maar’ rond de 35 graden haha. de laatste dag toen kwam die woestijnwind en toen werd het wel absurd warm. ook savonds.

 8. zegt:

  Heerlijk, ben benieuwd naar je verhalen!

 9. peggy zegt:

  Veel plezier!

 10. zegt:

  Gaaf! Marrakesh staat ook nog op m’n bucketlist. (M’n travel bucketlist is megalang!) Heel veel plezier meis en geniet van het niksen!

 11. zegt:

  Veel plezier! En voor de mensen die je echt niet kunnen missen: Diana zit vandaag in de Spot On op mijn site en die is ontzettend inspirerend! Dank voor je mooie interview Diana!

 12. zegt:

  Even lekker relaxen, vooral doen!

 13. zegt:

  Wat leuk! Ik wil daar ook nog heel graag een keertje heen. Ben nog nooit in Marokko geweest maar het lijkt me er zo mooi! Heel veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *