Outfit: pastel trend

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

Hoi lieve lezers. Hebben jullie een leuk weekend gehad? Het was in ieder geval lekker weer. De lente is echt begonnen! En vorige week woensdag liet zelfs de zomer al een glimpje van zichzelf zien. 25 graden was het hier. Ik had dan ook lekker een middagje vrij genomen. Even een drankje op het terras gedronken en daarna nog gebarbecued. Die zomerse dagen zijn vrij zeldzaam hier, dus áls ze er zijn maak ik er meteen goed gebruik van.

Het zomerse weer was natuurlijk ook een reden om een zomerse outfit shoot te doen.

Laatst mocht Ik een horloge uitzoeken in een prachtig pastel kleurtje uit de collectie Jet Set horloges van Lucardi. Ik heb voor een blauw exemplaar gekozen, maar dit horloge is verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. En voor het geval je er zelf ook 1 zou willen; ze zijn nu afgeprijsd van 49.99 naar 19.99. koopje dus! Ik ben er zelf erg blij mee.

Dit horloge wilde ik dus combineren in een leuke pastel kleurige outfit. Eens een keer wat anders. Normaal zoek ik accessoires uit bij mijn kleding. Nu zocht ik kleding uit bij de accessoires.

Pastel is helemaal hip op dit moment. Het jurkje had ik laatst bij Nelly besteld. En de schoenen komen toevallig ook van Nelly. Ik had ze vorig jaar al. Maar nog nooit gedragen. Eigenlijk zonde want ik vind ze erg leuk. Ik heb een hele kast vol schoenen, maar op een of andere manier loop ik altijd op dezelfde rond. Ik zou eens wat meer moeten gaan afwisselen.

Zie hier mijn outfit in pastel kleurtjes:

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

pastel trend zomer 2015 - fashion outfit

 • Jurkje – Nly trend
 • Schoenen – Nly shoes
 • Zonnenbril – Gucci
 • Horloge – Lucardi
 • Armbanden – Akira Jewelry, Buddha to Buddha, onbekend.
 • Hond – Mijn!

 

Wat vinden jullie van deze outfit? En wat hebben jullie op de eerste zomerse dag van het jaar gedaan?

Meer outfit posts van mij zien?

17 reacties

 1. […] zelf draag regelmatig pastel kleurtjes. zoals in deze en deze […]

 2. zegt:

  Super mooie outfit! Staat je goed!

 3. zegt:

  Super leuk jurkje heb je aan.
  Wel viel mij iets op, sorry! :$
  hij schijnt best door en je ziet lichtelijk je bh en broekje en de randen ervan.
  Ik zou zelf persoonlijk kiezen voor een wit hemdje eronder waardoor je dat niet ziet.
  Is een tip :$

  1. Diana zegt:

   hoi manou, dankje voor je berichtje. en i know. ikzelf vind het niet storend dat mijn bh doorschijnt. vind het persoonlijk mooier dan een hempje, en t is gewoon een nette bh. mijn onderbroek kun je onmogelijk zien, want ik draag er ook nog zo’n 5 euro rokje van de hm onder. maar iedereen mag natuurlijk z’n eigen mening hebben. 🙂

 4. Je accessoires vind ik voornamelijk mooi!!

 5. zegt:

  Wat een toffe schoenen!

 6. zegt:

  Wat een schattig jurkje! Staat je goed!

 7. zegt:

  Mooie schoenen! En wat een lieve hond 🙂

  1. Diana zegt:

   dankjewel, en lief is die he 😀

 8. zegt:

  Wat zie je er prachtig en heerlijk zomers uit <3 Ik ben dol op pastelkleur, dus dit is echt een outfit naar mijn hart!

 9. zegt:

  Leuke outfit :)! Lekker zomers!

 10. Die schoenen. Ik ben verliefd!

 11. zegt:

  Wauw wat een mooie outfit zeg! Ik vind het jurkje echt tof en je sieraden zijn zo mooi! Ik vind die foto van achteren van je dat je zo met je handen in de lucht staat echt prachtig <3 Wat ik heb gedaan op de zomerdagen? Heel veel geleerd helaas. Hopelijk komen er na mijn tentamens meer van zulke leuke dagen!

 12. zegt:

  Wat een super leuk jurkje! Ik hou ook van pasteltinten, pastel nagelak vind ik ook altijd zo leuk!

  Ik wilde gelijk eventjes zeggen dat ik je genomineerd heb voor de Liebster Award, de informatie kun je vinden op http://www.simplyanna.nl/lifestyle/the-liebster-award/! Succes :-)!

  1. Diana zegt:

   lief, dankjewel!

 13. zegt:

  Wat een geweldig leuk jurkje zeg! Staat je echt super leuk in combinatie met die gave schoenen!

 14. zegt:

  Love it!! Dit is echt perfectie gewoon, supermooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *