New in: rode pumps

Er gaat hier iets mis. Ik moet mijn schoenencollectie eigenlijk drastisch uitdunnen, maar in plaats daarvan koop ik alleen maar nieuwe schoenen.

Soms kom je ze gewoon tegen. De perfecte schoenen. In mijn geval was het in de Zara. Knalrood, spitse neus, en torenhoog. Helaas kon ik er niet op lopen, dus met pijn in mijn hart zette ik ze terug waar ik ze vandaan had getrokken.

Een week later deed het nog steeds pijn. Ik moest rode pumps hebben, maar dan een paar waar ik ook daadwerkelijk op vooruit zou komen. Ik moest gewoon…

Tadaaaa:

rode pumps met spitse neus en medium hak

rode pumps met spitse neus en medium hak

rode pumps met spitse neus en medium hak

Deze pareltjes heb ik bij Asos besteld en zijn van Miss KG. Met een hakhoogte van acht en een halve centimeter kan ik er nog op lopen ook.

You can’t buy happiness, but you can buy shoes.. That’s kind of the same thing.

 

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

9 reacties op “New in: rode pumps

  1. Diana Post author

   nou totaal geen pijn is natuurlijk een beetje overdreven haha. t zijn geen uggs of teenslippers ofzo :P. maar de hak is maar 8.5 centimeter en ze knellen nergens. dus voor pumps zitten ze echt meer dan prima 😀

   Reply
  1. Diana Post author

   die gaan er vast een keertje aankomen 😛 als ik strakjes in curacao woon 😀 ik maak momenteel geen outfitfoto’s omdat ik 1, geen winteroutfits op mijn blog wil hebben haha en 2, ik momenteel best wel niet boeiende kleding draag aangezien ik niets nieuws heb gekocht voor dit weer.

   Reply