Trend: Barefoot sandals

trend 2015 - boho - barefoot sandals

De boho stijl is weer helemaal hip. En wat past er nu beter bij deze stijl dan een paar barefoot sandals. Ik ben fan. En je zal ze ook zeker meer gaan zien komend seizoen.

Eigenlijk is de barefoot sandal gewoon een voetsieraad. En ze zijn ontzettend leuk om op het strand te dragen. Want daar kan je ze dragen zoals ze bedoeld zijn. Barefoot. Maar dat wil niet zeggen dat je ze buiten het strand niet kan dragen. Want ze zijn ook erg leuk met slippers of pumps.

De mijne heb ik afgelopen winter besteld op etsy. Ik hou van etsy. Want alles wat je daar besteld is uniek, en hand gemaakt. Niemand anders heeft dezelfde als dat ik heb, en dat vind ik leuk. Ik heb ze bij deze verkoper besteld, omdat ik vind dat ze hele mooie in haar collectie heeft. En zij woont in europa, wat hoge verzendkosten en belasting scheelt.

Een paar voorbeeldjes:

 

barefoot sandals etsy - trend 2015

 

Ik zelf had voor een groen paar gekozen. Ik heb ze ook al een aantal keer gedragen op vakantie. En jullie kunnen ze ook al gezien hebben in deze outfit post.

Mijn barefoot sandals:

trend 2015 - boho - barefoot sandals

barefood sandals fashion

Ik ben er echt heel erg blij mee, en ik denk dat ik nog wel een paar zou willen, in een ander kleurtje.

Ik heb nog 2 shops tussen mijn favorieten staan op etsy, dus die deel ik natuurlijk ook even met jullie. Want ook die 2 shops hebben prachtige exemplaren.

 • PanoParaTanto heeft voor een leuk prijsje prachtige exemplaren, en is ook in Europa gevestigd.
 • GPyoga is wat duurder, maar heeft wel hele mooie spulletjes in haar shop. Helaas zit deze in Amerika waardoor er ook nog belasting over betaald moet worden.

Wat vinden jullie van de barefoot sandals? En gaan jullie er ook aanschaffen voor de zomer?

8 reacties

 1. Ellen zegt:

  Had t nog nooit eerder gezien, wel gaaf!

 2. zegt:

  Yaaay, dankjewel voor de etsy adresjes! Ik vind ze echt heel gaaf… zit er aan te denken zelf ook een mooi paar te kopen 🙂

  1. Diana zegt:

   alstublieft 🙂 ze zijn echt gaaf he!

 3. Ik vind ze leuk! Nu nog warm weer en een strand haha

 4. zegt:

  Wat een toffe trend! 😀 Echt super leuk voor strand vakanties inderdaad~ Dit sieraad komt zeker op mijn wishlist te staan. Ik ga je trouwens volgen op bloglovin! Je hebt echt een leuke blog namelijk. Ik zou het leuk vinden als je ook een kijkje op mijn blog zou willen nemen als je tijd hebt ^^

 5. zegt:

  Die roze/paarse van de eerste afbeelding zijn geweldig!
  Van mij mag deze trend snel komen want ik vind het echt geweldig uitzien.

 6. zegt:

  ziet er wel leuk uit maar weet niet of ik aan dat gevoel zou wennen!

  1. Diana zegt:

   je voelt er niet veel van, t is heel dun 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *