Woning beheer op Curacao

woning beheer Curacao

Ondertussen woon ik al weer een hele tijd op Curacao. En ondertussen heb ik ook behoorlijk wat gedaan op werkgebied. Laatste tijd ben ik weer druk bezig geweest met een nieuw project, namelijk in de woning beheer op Curacao. Ik zal vertellen hoe het allemaal begon.

Woning beheer Curacao.

Door deze website kwam ik in contact met Geert. Hij en zijn gezin zouden op korte termijn naar Curacao emigreren en zij zochten een woning. Ik heb ze geholpen daarmee. We hadden een prachtige woning gevonden. Helaas bleek er wel van alles mis mee te zijn. Van lekkages tot aan een kapot alarmsysteem tot aan ramen die een enorm kabaal maakten in de wind. Dingen die je op het eerste oog niet zag. Voor hun heel vervelend. Maanden lang werklui over de vloer. Voor de eigenaar ook vervelend want ontevreden huurders, maar ook enorme kosten en ontzettend veel regelwerk om alles te laten maken. De woning stond al een hele tijd leeg en er was enorm veel achterstallig onderhoud. Helemaal met het tropische klimaat dat we hier hebben gaat een woning snel achteruit.

Geert – altijd al ondernemer geweest – kon ook op Curacao niet stil zitten en zocht naar mogelijkheden om iets te beginnen op Curacao. Omdat hij zelf zoveel problemen had ondervonden met zijn woning vond hij dat daar heel wat verbetering in kon komen op Curacao. Toen nam hij contact met mij op. We zijn samen wat gaan brainstormen en dat werd het begin van Beheer Plus Curacao.

Ikzelf kom ook regelmatig enorme problemen tegen op dat vlak. Ik werk in de makelaardij en zie ook vaak woningen die niet goed onderhouden worden. Er zijn best wat beheerbedrijven, maar soms denken mensen dat ze het niet nodig hebben. Of ze nemen de verkeerde in de hand. Veel bedrijven beloven van alles maar komen het niet na. Dus ook ik zag dat hier best wel wat verbetering in kon komen.

Beheer Plus Curacao – woning beheer.

We streven ernaar om woningbezitters het zo comfortabel mogelijk te maken. Ik hoor zo vaak dat mensen moeite hebben met een goede tuinman te vinden. Of een goede poolboy die het zwembad schoon houdt. Maar ook klusjes die maar af en toe voorkomen. denk aan een verstopping of een airco die niet meer goed koelt..

Hoe makkelijk zou het zijn als je nog maar 1 persoon daarvoor hoeft te bellen. Wat er ook aan de hand is, je hoeft nog maar 1 persoon te contacten, zeggen wat het probleem is, en het wordt geregeld. De verstopping wordt verholpen. De airco monteur komt langs om te zorgen dat je weer lekker koel kan slapen. En het zwembad is lekker helder voor een frisse duik. En daarvoor hoef je niet zelf allerlei mensen te zoeken om dat voor je te regelen. Dat doen wij.

We bieden verschillende pakketten aan. Pakketten die afgestemd zijn op woningen die leegstaan. En op die gewoon bewoond zijn. Maar ook op woningen die in de vakantieverhuur zitten. Vrijwel alles is mogelijk. We hebben bekwaam personeel in dienst en werken samen met co-makers die dezelfde hoge standaarden hebben als dat wij hebben.

Voor meer informatie en voor wat we allemaal aanbieden op het gebied van woning beheer, kijk even op de website: www.beheerpluscuracao.com.

woning beheer Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *